غدیر؛ عید ولایت است و باید این روز بزرگ را بیش از پیش تبلیغ کنیم چرا که روز اکمال دین و اتمام نعمت الهی و اتمام حجت و روز استمرار پرچم هدایت و روشن شدن راه طریقت است بدین سبب باید واقعه غدیر را در تمامی ابعاد به ویژه از این بُعد که این روز تاریخی پرشکوهترین و زیباترین جلوه ولایت و روز تداوم رسالت انبیاست معرفی کنیم تا همگان بدانند که غدیر آمد تا بیاموزیم که چگونه تبعیت از ولایت کنیم در این راستا خبرنگار ایکنا کرمانشاه در گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین مهدی عبدی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه به بررسی محوریت «امامت و ولایت» و تفسیر آن در رویداد غدیرخم پرداخت که شرح آن را در ادامه میخوانیم.
ابتدا ایام خجسته دهه امامت و ولایت را به مخاطبان ایکنا تبریک عرض میکنم و امید تا پیرو راستین امیرالمؤمنین(ع) باشیم.
در باب پاسخ به پرسشی که مطرح شد باید گفت که غدیر خم تجلی اراده الهی برای استمرار هدایت پس از پیامبر(ص) است. محوریت امامت و ولایت در این واقعه، صرفاً یک انتصاب سیاسی نیست؛ بلکه تأسیس «نهاد هدایت الهی» است که ضامن بقای اسلام ناب محمدی(ص) تا قیامت است.
برای نسل جوان امروز که در معرض شبهات و تهاجم فرهنگی است، فهم این حقیقت حیاتی است، زیرا ولایت، پناهگاه امت در برابر انحرافات فکری و عملی است همچنین شناخت امام معصوم(ع) تنها مسیر دستیابی به اسلام اصیل است و جوانان با درک غدیر، هویت دینی خود را در برابر جریانهای ضد ولایی تثبیت میکنند.
غدیر؛ استمرار رسالت نه صرف جانشینی پیامبر است. تقلیل غدیر به جانشینی سیاسی، تحریف این حقیقت عظیم است. خداوند متعال در غدیر دین را تکمیل و نعمت را تمام کردند این واقعه، استمرار خط نبوت از طریق ولایت امیرالمؤمنین(ع) است که امامت را حلقه اتصال وحی تا قیامت قرار میدهد. تفسیر صحیح قرآن و سنت را تنها در گرو تمسک به اهل بیت(ع) میداند.
ما ولایت را به عنوان محور وحدت میدانیم و وحدت واقعی در گرو شناخت «محور حق» است. ولایت اهلبیت(ع) که در غدیر تثبیت شد، تنها محوری است که ضامن حفظ اصالت دین است. معیاری برای تشخیص حق از باطل ارائه میدهد.
برای جلوگیری از تحریف بر «وحدت حول محور ولایت» تأکید میکنیم نه وحدت بدون مبنا در برنامههای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه نیز در مناسبتهای مختلف، اشتراکات مذاهب در محبت اهل بیت(ع) را پررنگ کرده و توطئههای تفرقهافکن را افشا میکنیم.
راهبردهای ستاد دهه امامت و ولایت در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه امسال با سه محور طراحی شده است که در بخش محتوایی شامل «تولیدات رادیویی و تلویزونی و مصاحبه با صاحب نظران» است و در بخش تبینی شامل «برگزاری کارگاههای تخصصی برای مبلغین و توانمندسازی آنان توسط مرکز مدیریت حوزه علمیه استان برای پاسخ به شبهات غدیر» خواهد بود.
در بخش اجرایی و جشنی که محوریت با ستاد بینالمللی غدیر استان است ویژههایی، چون شادپیمایی عظیم غدیر در روز شنبه ۲۴ خرداد از ساعت ۱۵ الی ۲۳ در خیابان مدرس حد فاصل چهار راه مدرس تا مسجد آیتالله بروجردی با شعار «غدیر؛ محور وحدت، سد استکبار» در نظر گرفته شده است.
برگزاری جشنهای مردمی در مناطق مختلف استان و شهر کرمانشاه از جمله مناطق کم برخوردار همچنین پخت و توزیع غذای گرم به صورت گسترده و برنامههای خلاقانه جوانان کرمانشاهی در غدیر شامل «مسابقه ملی کتابخوانی با جوایز بسیار ارزنده، پادکستسازی، تولید بازی رایانهای و تیزر تبلیغاتی، اجرای نمایش خیابانی (واقعه غدیر) و اجرای گروههای سرود و نمایش» در دست اجراست.
ما در دهه امامت و ولایت بر سبک زندگی ولایی در استان کرمانشاه بر سه محور تأکید داریم که شامل اقتصاد ولایی «ترویج تولید اسلامی و مقابله با احتکار با الهام از سیره امام علی(ع)»، اخلاق اجتماعی «اجرای طرح کرمانشاه؛ شهر مودت با محوریت احترام به والدین و همسایگان و همشهریان» و مسئولیتپذیری سیاسی «ایجاد کانونهای مردمی نظارت بر عدالتخواهی در دستگاههای اجرایی» است و پیام ما این است «بیعت غدیری، تعهد عملی به عدالتخواهی در تمام عرصههاست».
ولایت فقیه، تجلی عینی "خَلَفِ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ" در عصر غیبت است که امتداد ولایت امیرالمومنین(ع) در غدیر است و تنها ضامن اجرای احکام الهی در جامعه است.
استان کرمانشاه با برخورداری از ظرفیتهای بینظیر مردمی، باید پیشتاز ترویج سبک زندگی علوی در تمام عرصهها باشد. غدیر، شناسنامه هویت شیعی ماست و در «مهمانی کیلومتری» نه فقط با اموال، که جانهایتان را به میزبانی ولایت دعوت کنید.
این استان مرزی، امروز سنگر دفاع از حریم امامت است. غدیر، انتخاب بین «حاکمیت الهی» و «تمدن لیبرالی» است و سکوت در این میدان، خیانت به خون سرداران است و از این فرصت استفاده کرده و از همه مردم کرمانشاه برای حضور در میهمانی غدیر در کرمانشاه دعوت میکنم چرا که معتقدم ما باید با حضور خود در شادپیمایی روز غدیر «مهمانی کیلومتری» را از یک رویداد نمایشی به مدرسه تربیتی تبدیل کنیم.
انتهای پیام