صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۸۶۴۵
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۸

مسئول بنیاد نهج‌البلاغه شهرستان ملایر از برگزاری دهمین مرحله از سلسله مسابقات «همراه با نور ولایت 10» خبر داد.

حسین دوزبخشان، مسئول بنیاد نهج‌البلاغه شهرستان ملایر در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: دهمین مرحله از سلسله مسابقات «همراه با نور ولایت 10» به مناسبت عید غدیر خم برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: مرحله دهم این مسابقات از حکمت 361 تا 400 نهج‌البلاغه (ترجمه محمد دشتی) است که به صورت مجازی برای شرکت‌کنندگان برگزار خواهد شد.

دوزبخشان به نحوه شرکت در مسابقه اشاره کرد و گفت: علاقمندان می‌توانند در روز دوشنبه 26 خردادماه، از ساعت 21 الی 22 شب به آدرس https://digiform.ir/noor10 مراجعه کرده و ضمن ثبت‌ مشخصات خود به 20 سوال تستی پاسخ دهند.

وی به هدایای برندگان این مسابقه اشاره کرد و گفت: نفر اول جایزه هفت میلیون ریالی، نفر دوم جایزه پنج میلیون ریالی، نفر سوم جایزه سه میلیون ریالی و به نفرات چهارم تا بیستم نیز جایزه یک میلیون ریالی اهدا خواهد شد.

دوزبخشان گفت: این سلسله مسابقات با همکاری بنیاد نهج‌البلاغه ملایر و کانون قرآن اداره تبلیغات اسلامی ملایر برگزار می‌شود.

انتهای پیام