صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۸۶۵۴
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
اخبار جنگ و چند نکته سواد رسانه‌ای

مدرس سواد رسانه‌ای اصول مهم خواندن و بازنشر اخبار در زمان جنگ را یادآور شد و هشدار داد که مراقب باشیم با انتشار اخبار جعلی بازوهای رسانه‌ای رژیم صهیونیستی نشویم.

به گزارش ایکنا، معصومه نصیری، مدرس سواد رسانه‌ای و دبیر کل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکو در ایران طی یادداشتی که در اختیار ایکنا قرار داده است به تشریح اصول سواد رسانه‌ای که به ما کمک می‌کند «بازوهای رسانه‌ای رژیم صهیونیستی» نشویم پرداخته است که این مطلب را با هم می‌خوانیم. 

بازوهای رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در حال دستاوردسازی برای این رژیم هستند. انتشار اخبار متعدد از حملات و تخریب‌ها توسط این رژیم مخصوصا اگر توسط این رسانه‌ها منتشر شد را بازنشر نکنید. هیچ خبری را قبل از صحت سنجی منتشر نکنید. اگر امکان صحت سنجی ندارید اولا سریع باور نکنید، دوماً برای سایرین ارسال نکنید.

این اخبار در راستای ایجاد باور ناکارآمدی سامانه پدافند، ایجاد هراس جمعی و ایجاد تصویر ذهنی توفیق برای رژیم جعلی تولید و منتشر می‌شوند، پس بهترین منبع در موقعیت جنگی، منابع معتبر و رسمی هستند.

مهمترین نکته خوانش اخبار و دریافت اطلاعات به دور از تعصب و سویه ذهنی قبلی است. آنچه شما را آماده باور شایعات می‌کند، همین موارد هستند.

هر کسی هر مطلبی را برایتان ارسال کرد از او بخواهید منبع محتوا را هم برایتان ارسال کند. یادتان باشد که منبع در چنین شرایطی عنصر حیاتی است. منبع را سوال کنید و به دیگران یاد بدهید شما خواننده هر مطلبی نخواهید بود؛ مطلب باید موثق و صحیح باشد.

یکی از شیوه‌ها در شرایط جنگی جمع آوری اطلاعات از طریق سایبری است. اکانت‌های ناشناسی که به شما پیام می‌دهند را بلافاصله و بدون اینکه با آنها وارد گفت‌وگو شوید مسدود کنید. به هیچ غریبه‌ای در فضای مجازی اطلاعات ولو از نظر شما بی‌ارزش باشد را ندهید.

انتهای پیام