وی افزود: یکی از نکات مهم زندگی امام کاظم(ع) و یاران تربیتیافته مکتب این امام معصوم این بود اگر دچار نگرانی یا حزنی میشدند اطرافیان را نگران نمیکردند و حزن خود را علنی نمیکردند و غم و اندوه را مخفی و به دیگران امید میبخشیدند.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت بیان کرد: دشمن تلاش میکند، همواره ایجاد وحشت و ناامیدی کند و در زمان جنگ بر دلها هراس بیندازد، از این رو مناسب است در اینگونه مواقع اطرافیان را نگران نکنیم و ایجاد امید کنیم.
وی تأکید کرد: امام کاظم(ع) خودشان اندوه داشتند و شکنجه میشدند اما به دیگران امید میدادند و اطرافیان خود را نگران نمیکردند.
حسینی یادآور شد: تربیتیافتگان امام کاظم(ع) نیز در بدترین شرایط بهترین رفتار را انجام میدادند به همین خاطر اینگونه انسانها همواره منشا خیرات و برکات هستند.
کارشناس مذهبی حرم مطهر بانوی کرامت اظهار کرد: در سوره مبارکه اعراف در خصوص یهودیان منحرف آمده است که این افراد تا روز قیامت روز خوش نخواهند دید و این مساله مورد تأکید واقع شده است.
وی افزود: اگر کسی مرتکب معصیتی شده باشد لازم است به درگاه الهی بازگردد از این پس تلاش کند حق الناس، حق الله و تقوای الهی را رعایت کند.
حسینی تأکید کرد: دامن زدن به شایعات و پخش اباطیل در فضای مجازی گاهی باعث میشود آبروی دیگران ریخته شود که لازم است انسان از اینگونه معاصی دوری کند.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت بیان کرد: از ویژگیهای بسیار مهم تربیتیافتگان مکتب امام کاظم(ع) این است که در سختیها و مشکلات به جای اینکه به فکر خودشان باشند، به فکر دیگران هستند و در سختیها انفاق میکنند.
وی یادآور شد: پریشانسازی اطرافیان و جامعه یک گناه نابخشودنی است چراکه جنگ و سختیها روزی تمام خواهد شد اما این انسانیت و شرافت انسانی است که باقی میماند.
سخنران حرم بانوی کرامت پریشانسازی اطرافیان و جامعه را گناهی نابخشودنی دانست و گفت: تربیتیافتگان مکتب امام کاظم(ع) به تبعیت از آن امام همام با کتمان نگرانیها و حزنهای خود امید را به جامعه تزریق میکنند به همین خاطر اینگونه انسان ها همواره منشا خیرات و برکات هستند.
انتهای پیام