صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۹۵۲۲
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷

فرماندار تبریز گفت: به‌منظور پاسخگویی به نیاز شهروندان و جلوگیری از ایجاد صف‌های طولانی ۲۱ مجتمع نانوایی در تبریز به‌طور شبانه‌روزی در حال تولید روزانه ۱۵۰ هزار بسته نان خشک هستند.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی فرمانداری تبریز، داود گرشاسبی، فرماندار تبریز، امروز، 29 خردادماه گفت: ۲۱ مجتمع صنعتی نانوایی در شهرستان تبریز با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار بسته نان ۲۴ ساعته در حال فعالیت بوده و نان‌های بسته‌ای در طول روز در فروشگاه‌ها و مغازه‌های سطح تبریز توزیع می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای افزود: ۲۵۰ واحد تولید نان لواش نیز با افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت در دو نوبت صبح و عصر مشغول تولید هستند و برنامه‌ریزی برای توسعه این تعداد به ۵۰۰ واحد در دست اجراست.

گرشاسبی تصریح کرد: ۳۰۰ واحد نانوایی برای دریافت وام به بانک‌ها معرفی شده‌اند تا با نوسازی تجهیزات و توسعه پخت دوگانه (آزاد و یارانه‌ای) خدمات بهتری ارائه دهند.

فرماندار تبریز گفت: بازدید‌های نظارتی از نانوایی‌ها از جمله ۲۰ واحد در روز گذشته، نشان‌دهنده تعهد نانوایان به تأمین به موقع نیاز مردم است.

وی تأکید کرد: با وجود دو هزار و ۹۰۰ واحد نانوایی یارانه‌ای و آزاد در تبریز شهروندان می‌توانند با اطمینان از دسترسی پایدار به نان تنها به اندازه نیاز روزانه خرید کنند تا از اتلاف این نعمت الهی جلوگیری شود.

انتهای پیام