صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۰۲۷۶
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
معاون فرهنگی و اجتماعی انتظامی سیستان‌وبلوچستان:

سرهنگ علی رحیمی گفت: در دوران جنگ، سواد رسانه‌ای از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا رسانه‌ها می‌توانند ابزاری برای مقابله‌ جنگ شناختی و اطلاعاتی باشند.

به گزارش ایکنا به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی انتظامی سیستان‌وبلوچستان، سرهنگ علی رحیمی، معاون فرهنگی و اجتماعی انتظامی سیستان‌وبلوچستان امروز دوشنبه دوم تیرماه، در کارگاه آموزشی سواد رسانه در زاهدان، گفت: سواد رسانه‌ای به افراد کمک می‌کند تا پیام‌ رسانه‌ها را به‌طور انتقادی تحلیل کنند، منابع اطلاعاتی را ارزیابی و از نفوذ اطلاعات نادرست و پروپاگاندا جلوگیری کنند.
 
معاون فرهنگی و اجتماعی انتظامی استان سیستان‌وبلوچستان ضمن ارائه مطالبی در خصوص پدافند غیرعامل به اهمیت سواد رسانه به خصوص در دوران جنگ اشاره و بر مقابله با جنگ شناختی، افزایش تاب‌آوری اجتماعی، تقویت دفاع اجتماعی تاکید کرد و افزود: استفاده از رسانه‌های معتبر، تقویت تاب‌آوری اجتماعی، همکاری چندسیستمی و راهکارهای کنترل استرس از جمله مواردی هستند که در این مواقع باید مد نظر قرار گیرند.
 
رحیمی با اشاره به اهمیت مشارکت عمومی در تولید و حفظ امنیت خواستار همکاری همه اقشار با پلیس و اعلام موارد مشکوک به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ شد.
انتهای پیام