صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۰۴۱۰
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱

انجمن محققان و مدرسان روحانی اصفهان در بیانیه‌ای، ضمن محکوم‌کردن تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به میهن اسلامی، بر وفاق ملی و استفاده از سرمایه اجتماعی برای مقابله با تجاوز دشمن تأکید کرد.

به گزارش ایکنا از اصفهان، انجمن محققان و مدرسان روحانی اصفهان در محکومیت تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشور عزیزمان، ایران بیانیه‌ای به شرح زیر صادر کرده است:

«به نام حق

تجاوز و حمله غیرقانونی آمریکای جنایت‌پیشه به تأسیسات هسته‌ای ایران، تجاوز رژیم کودک‌کش، بلکه نسل‌کش و تروریست دولتی صهیونیستی و مزدورانش به ایران عزیز، به شهادت رساندن دانشمندان هسته‌ای و فرماندهان سپاه و ارتش و مردم بی‌دفاع کوچه و بازار و سکوت ناشی از رضایت قدرت‌های بزرگ و مجامع بین‌المللی مثل شورای امنیت سازمان ملل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان داد که جهان به اصطلاح متمدن چه به سرعت به سوی توحش پیش می‌رود.

نشان داد که کشورهای قدرتمند جهان و در رأس آن‌ها، آمریکای متجاوز و رژیم اشغالگر صهیونی او به هیچ اخلاق و قانونی پایبند نیستند. نشان داد که چگونه قدرت‌های جهان، قانون، نظم، تروریسم، خطر هسته‌ای و دیگر مفاهیم سیاسی را یک‌جانبه براساس منافع خویش معنا می‌کنند، غافل از اینکه با مقاومت آزادگان جهان دیر یا زود، طومار ظالمان از زمین برچیده خواهد شد. 

انجمن محققان و مدرسان روحانی اصفهان ضمن محکوم‌کردن همه این جنایت‌ها و درخواست پاسخ مناسب و کم‌هزینه‌تر برای مردم در کنار فعالیت‌های دیپلماتیک، پشتیبانی خود را از نیروهای فداکار ارتش و سپاه برای حفظ تمامیت ارضی ایران اعلام می‌کند.

باید با تکیه بر وفاق ملی و استفاده از همه ایرانیان و سرمایه اجتماعی با تجاوز دشمن مقابله و از این بحران عبور کرد. ضمن تشکر از حافظان امنیت مردم، معتقد هستیم که هیچ سرمایه‌ای برای یک نظام مهم‌تر از اعتماد عمومی نیست.

از ملت ایران تقاضا داریم که ضمن حفظ اتحاد و همبستگی خود، به یاری آسیب‌دیدگان اهتمام ورزند، روحیه بالای خود را حفظ و صبوری پیشه کنند که خدا با صابران است. تاریخ نشان داده که ملت ایران صلح‌طلب است؛ ولی زیر بار زور و هیچ ظلمی نخواهد رفت.
 
انجمن محققان و مدرسان روحانی اصفهان»

انتهای پیام