صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۰۶۲۷
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳
شهردار تبریز:

یعقوب هوشیار، گفت: بزرگترین همراه مدیریت شهری در اداره شهر شهروندان هستند که توانستیم با اتکای به این ظرفیت عمومی شهر را اداره کنیم.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، امروز، سوم تیرماه، در حاشیه نود و هشتمین دیدار مردمی خود با شهروندان تبریزی اظهار کرد: هدف از برگزاری ملاقات مردمی بررسی و رفع مسائل و معضلاتی است که در مناطق و سازمان‌ها حل نشده و در این دیدارها بررسی و حل می‌شوند.

وی افزود: موضوعاتی که به لحاظ قانونی امکان حل آنها وجود دارد، در دیدارهای مردمی بررسی و دستور رسیدگی و رفع آنها صادر می‌شود.

شهردار تبریز با اشاره به نتایج به دست آمده از دیدارهای مردمی خاطرنشان کرد: بر اساس پیگیری‌های انجام گرفته و احصا موارد رسیدگی شده رضایت مطلوبی از دیدارهای مردمی وجود دارد.

وی یادآور شد: برخی مسائل و معضلات در اختیار مناطق و سازمان‌ها نبوده و  از طریق شهرداری مرکز پیگیری و حل می‌شود.

هوشیار شهروندان را بزرگتری حامی و همراه مدیریت شهری معرفی کرد و افزود: بزرگترین همراه مدیریت شهری در اداره امور شهر شهروندان هستند که با اتکا به این ظرفیت بزرگ شهری برنامه‌های خود را اجرا می‌کنیم.

وی ادامه داد: تلاش داریم با بیشترین همراهی و مشارکت مردمی موضوعات شهری را پیش ببریم و بر همین اساس دیدارهای مردمی را ادامه دهیم.

 گفتنی است نود و هشتمین دیدار شهردار تبریز با شهروندان در حالی برگزار شد که یعقوب هوشیار علاوه بر این جلسات، در میز خدمت مصلی اعظم حضرت امام خمینی (ره) و مساجد محلات نیز پاسخگوی شهروندان و حل مسائل و معضلات موجود است.

انتهای پیام