صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۱۵۹۶
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۲
ویژه آقایان

مدیر مرکز تخصصی حفظ قرآن کریم در استان همدان از افتتاح اولین مرکز تخصصی حفظ قرآن کریم در استان همدان ویژه آقایان خبر داد.

حجت‌الاسلام علی جاوید، مدیر مرکز تخصصی حفظ قرآن کریم در استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، از افتتاح اولین مرکز تخصصی حفظ قرآن کریم در استان همدان ویژه آقایان خبر داد و اظهار کرد: متاسفانه در همدان حفظ تخصصی قرآن کریم ویژه آقایان چند سالی است راکد است و آنطور که باید فعال نیست، از این رو بنا به تصمیم شورای قرآن استان این مرکز قرآنی زیر نظر دفتر امام جمعه همدان راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به اینکه این مرکز قرآنی در محل میدان پروانه‌ها، مجتمع آموزشی آدینه است، افزود: این مرکز ویژه نونهاالان و نوجوانان و هم‌چنین رده سنی بزرگسالان است. افراد حتی با روزی یک آیه هم می‌توانند حافظ شوند، این مرکز دوره‌های مختلف حفظ برای افراد دارد از جمله دوره دو ساله، سه ساله، چهار ساله و 6 ساله به بالا در زمینه حفظ قرآن کریم.

جاوید بیان کرد: این مرکز تنها مرکزی برای حفظ نیست، بلکه دوره‌های تخصصی حفظ و تثبیت، روخوانی و روانخوانی، تجوید و مفاهیم قرآن کریم را نیز پوشش می‌دهد، در طی سال اردوهای نخبگانی و جذاب حفظ قرآن کریم و اردوهای سیاحتی و تفریحی، مسابقات قرآنی و ورزشی نیز برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: تاکنون 80 قرآن آموز در مرکز ثبت‌نام کرده‌اند که بیشتر نوجوان هستند. علاقمندان تا 15 تیرماه فرصت دارند در این مرکز از طریق آیدی @alijavid313 در پیام رسان ایتا و یا شماره 09378127215 نسبت به ثبت نام اقدام کنند. آموزش‌ها به صورت حضوری انجام می‌شود اما اگر کسانی  شرایط حضور نداشته باشند نیز می‌توانند به صورت مجازی در دوره‌ها شرکت کنند.

مدیر مرکز تخصصی حفظ قرآن کریم همدان با تأکید بر اینکه تمرکز این مرکز بر کیفیت و تسلط بر آیات است و کمیت اولویت اول نیست، ابراز کرد: رویکرد این مرکز جذاب سازی قرآن کریم است، به این صورت کسی که در مقوله حفظ قرآن وارد می‌شود، تربیت قرآنی کسب کند، هدف اصلی مرکز نیز کار تشکیلاتی و کادرسازی در زمینه قرآنی است، به طوری که قرآن آموزانی که وارد این مرکز می‌شوند روزی خود به عنوان استاد قرآنی فعالیت کنند و در نهایت یک انقلاب قرآنی شکل بگیرد.

وی با اشاره به برنامه‌محور بودن این مرکز و با تأکید بر اینکه حفظ قرآن مقدمه‌ای برای تدبیر و سپس عمل به قرآن است، گفت: برخی از افراد که به دنبال حفظ کل قرآن کریم نیستند نیز می‌توانند در این مرکز به حفظ برخی از  آیات یا جزءها مشغول شوند، با تشخیص استاد که چه مقدار توانایی حفظ دارد به طور ویژه برای آن فرد برنامه ریزی می‌شود.

جاوید با اشاره به وضعیت اساتیدی که با این مرکز قرآنی همکاری دارند، توضیح داد: این مرکز توانایی اعزام مدرس و استاد در زمینه قرآنی به سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها از جمله آموزش و پرورش را نیز دارد. این اساتید از حوزه و دانشگاه و از حافظان کل قرآن هستند و هر یک در زمینه‌های مختلف از جمله ترجمه و تفسیر، صداسازی، صوت و لحن و تجوید مسلط هستند و در موسسات مختلف سابقه آموزش دارند. در حال حاضر 8 استاد با مجموعه همکاری خواهند داشت.

وی تأکید کرد: این مرکز بنا به دو فرمایش رهبر انقلاب تأسیس شد، با توجه به اهمیت حفظ قرآن در منظر رهبر معظم انقلاب که یک بار در جمع قرآنیان فرمودند «مکرر اتفاق افتاده که با خودم فکر کرده‌ام و گفته‌ام که اگر ممکن باشد، هرچه دارم، بدهم و حفظ قرآن را بگیرم» و هم‌چنین در راستای تحقق تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور.

انتهای پیام