صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۲۱۴۳
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۱
محسن مرادی بیان کرد

رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی گفت: امر به معروف و نهی از منکر از محوری‌ترین فرایض مدنظر دین مبین اسلام در راستای ساخت جامعه مترقی از نگاه اسلام و قرآن بوده و بُعد آموزشی و تربیتی آن بسیار شاخص و قابل توجه است.

محسن مرادی، رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی در گفت‌وگو با ایکنا از استان مرکزی، توجه کافی و درست به اجرایی شدن فریضه امر به معروف و نهی از منکر را زمینه‌ساز رشد و ترقی جوامع، کاهش آسیب‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و حتی سیاسی دانست و گفت: امر به معروف، یک بحث ترویجی است و مواردی همچون فرهنگ‌سازی، اقدامات فرهنگی و آشنایی با قوانین و اطلاع‌رسانی، از ارکان اولیه تحقق این فریضه الهی محسوب می‌شود.

وی آموزش همگانی امر به معروف و مطالبه‌گری و جلوگیری از شیوع روحیه انفعال و بی‌تفاوتی، اجرای امر به معروف و تذکر لسانی به شیوه درست و مؤثر، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در خصوص این دو فریضه، الگوسازی و حمایت قانونی و قضایی و... را در راستای دستیابی به اهداف این دو فریضه مهم مورد تأکید قرار داد.

رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی همچنین اصلاح وضعیت موجود در مسیر ساخت آینده بهتر و صیانت از فرهنگ و ارزش‌های اسلامی و ایرانی را مستلزم پویایی فریضه امر به معروف و نهی از منکر دانست و اظهار کرد: به‌مناسبت هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر، اقدامات متنوعی در جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی برنامه‌ریزی شده و اجرا می‌شود.

وی انجام تبلیغات محیطی در راستای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، برپایی مراسم زیارت عاشورا توسط همکاران در دهه اول ماه محرم و روزهای چهارشنبه هر هفته تا پایان ایام محرم، فضاسازی محیطی در ساختمان‌های جهاددانشگاهی به‌مناسبت فرارسیدن ایام ماه محرم و دیدار با خانواده شهدا و جانبازان را از جمله این اقدامات برشمرد.

مرادی با اشاره به ارتباط مستقیم واقعه عاشورا و زمینه‌سازی برای ظهور منجی عالم بشریت و اهمیت زنده نگه داشتن این واقعه عظیم که رکن اساسی حفظ و تقویت اسلام و آموزه‌های اسلام ناب محمدی(ص) است، از برگزاری پویش «از عاشورا تا ظهور» به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در ایام هفته امر به معروف و نهی از منکر خبر داد و افزود: دانشجویان تمام دانشگاه‌های استان می‌توانند در این پویش شرکت کنند.

وی همچنین از برگزاری پویش قرائت زیارت عاشورا و دعای علقمه از سوی این نهاد به‌مناسبت ایام ماه محرم خبر داد و اظهار کرد: با توجه به برخورداری جهاددانشگاهی از رسانه‌های عمومی و تخصصی ایسنا و ایکنا و اهمیت اقدامات مؤثر رسانه‌ای در راستای آگاه‌سازی مردم در حوزه اهمیت و جایگاه امر به معروف و نهی از منکر، در این ایام، تولید اخبار مرتبط و انجام گفت‌وگوهای کارشناسی در این عرصه در دستور کار این دو رسانه قرار دارد.

رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی دیگر موضوع مورد توجه این نهاد را توجه و تمرکز بر موضوع مهم جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف برشمرد و با تأکید بر اینکه تبیین دستاوردها و رویکردها در حوزه‌های مختلف و آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی به مردم مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری و در راستای تحقق منویات ایشان، باید به‌صورت مستمر انجام شود، افزود: بر این اساس، اقدام در این حوزه با استفاده از ظرفیت‌های متنوع جهاددانشگاهی در کنار تولید محتوا، پوستر، کلیپ‌های کوتاه و... نیز توسط این نهاد در حال انجام است.

انتهای پیام