صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۳۱۰۷
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۳

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: ۶۳ عنوان کتاب دفاع مقدس تا پایان ۱۴۰۴ رونمایی می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد، سلمان خواست‌خدایی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، 16 تیرماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به چاپ و نشر کتاب در حوزه دفاع مقدس، اظهار کرد: در سال جاری چاپ و نشر ۶۳ عنوان کتاب در دستور کار قرار دارد که تاکنون ۱۵ مورد از این آثار رونمایی شده است.

وی افزود: چاپ کتاب گنجینه‌ای ارزشمند برای ثبت تاریخ پرفروغ ایثار و شهادت در استان است ثبت خاطرات رزمندگان به‌ویژه از زبان راویان بی‌طرف می‌تواند روایتی مستند در مقابل روایت‌های ایدئولوژیک یا تحریف‌شده خارجی باشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد تصریح کرد: روز گذشته ۲ جلد کتاب مربوط به سرداران شهید منطقه ده برآفتاب رونمایی شد که امیدواریم این آثار، منبعی غنی برای نوجوانان، جوانان و پژوهشگرانی باشد که می‌خواهند درباره فرهنگ ایثار و مقاومت این دیار مطالعه کنند.

انتهای پیام