صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۳۷۳۵
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲
امام جمعه پلدشت:

حجت‌الاسلام رسول جمشیدی گفت: رهبر انقلاب به‌طورجدی از افکار عمومی ایران مراقبت کردند، آنجا که لازم بود پیام‌های ضروری صادر می‌شد و مردم نسبت به آخرین وضعیت جنگ آگاه شدند و در جریان سیاست‌گذاری‌های مهم کشور در حوزه جنگ قرار گرفتند، اطلاع‌رسانی به‌موقع، اساس آرامش جامعه شد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام رسول جمشیدی، امام جمعه پلدشت، امروز، ۲۰ تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه پلدشت با اشاره به ماه محرم و عاشورای حسینی گفت: حضرت سیدالشهدا(ع) عصاره همه حقایق الهی است و از این‌ جهت وجود مبارک ایشان تنها متعلق به شیعیان و مسلمانان نیست؛ بلکه متعلق به همه انسان‌ها است.

وی با اشاره به اینکه رسانه‌های ضدانقلاب به دنبال ساخت یک تصویر غلط از رهبر انقلاب هستند و آن این است که رهبری در پناهگاه است و برای حفاظت از جان خود مجبور شده است یک زندگی پنهانی و در گوشه و کنج اختیار کند، افزود: اتفاقاً رهبر انقلاب دقیقاً نقش فرماندهی کل قوا را ایفا کرده و در مدیریت جنگ نقش اساسی داشته‌اند، انتصاب فرماندهان نظامی جدید خود یک اقدام مهم و تخصصی بود و هم حفظ شاکله تهاجمی در نیروهای مسلح از اصول راهبردی یک فرمانده کل است که رهبر انقلاب به آن واقف و عامل بودند.

امام جمعه پلدشت اظهار کرد: نیروهای مسلح به پشتوانه مدیریت رهبری بود که توانستند در کمتر از ۲۴ ساعت آرایش تهاجمی خود را تبدیل به عملیات نظامی کنند و این در چارچوب‌های نظامی یک اقدام بسیار مهم است.

وی گفت: رهبر انقلاب مدیریت کلان جنگ میدانی را نیز به عهده داشتند، عملاً رهبری تعیین‌کننده سطح، نوع، میزان، گستردگی، بالا و پایین‌بودن کیفیت میدان بودند و این یک کار شبانه‌روزی و در یک سطح حرفه‌ای بوده است.

جمشیدی تصریح کرد: مغز فرماندهی جنگ در اختیار رهبر انقلاب بود و ایشان مانند یک ژنرال زبده نظامی، عهده‌دار مدیریت کلان این جنگ بودند.

امام‌جمعه پلدشت افزود: رهبر انقلاب به‌طورجدی از افکار عمومی ایران مراقبت کردند، آنجا که لازم بود پیام‌های ضروری صادر می‌شد و مردم نسبت به آخرین وضعیت جنگ آگاه شدند و در جریان سیاست‌گذاری‌های مهم کشور در حوزه جنگ قرار گرفتند، اطلاع‌رسانی به‌موقع، اساس آرامش جامعه شد.

وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری پس از دفاع مقدس، کشور را آماده چنین نبردی کرده بود، همین آمادگی سبب شد پس از آنکه ایران با آمریکا و اسرائیل یعنی ابرقدرت‌های اتمی جهان وارد نبرد شد شوک جدی به تمام ناظران جهانی وارد شد و این آمادگی به حدی بود که پس از توقف جنگ انتظار عمومی در ایران این بود که چرا توقف جنگ را پذیرفتیم و باید انتقام جدی‌تر و بزرگ‌تری از آمریکا و اسرائیل بگیریم.

جمشیدی گفت: رهبر انقلاب میدان‌دار اصلی این نبرد بود و هیچ‌کس به‌اندازه رهبر انقلاب در این روزها نجنگیده و نباید این واقعیت با حیله‌های رسانه‌ای پنهان بماند.

وی با اشاره به قیام مسجد گوهرشاد در ۲۱ تیر ۱۳۱۴ تصریح کرد: قیام مسجد گوهرشاد در ۲۱ تیر ۱۳۱۴ مبارزه ملت ایران با جریان استبداد و استعمار مبتنی بر سه محور حیاتی «مسجد»، «مرجعیت و زعامت شیعه» و «سبک زندگی اسلامی ایرانی» بود.

امام‌جمعه پلدشت افزود: قیام مسجد گوهرشاد نشان‌دهنده پیوند عمیق میان دین و هویت ملی بود، مردم ایران که قرن‌ها تحت‌تأثیر فرهنگ اسلامی زندگی کرده بودند، سیاست‌های رضاشاه را به‌عنوان تلاشی برای جدایی از این هویت و تحمیل فرهنگ غربی می‌دیدند، زنان که هدف اصلی قانون کشف حجاب بودند در این قیام نقش فعالی ایفا کردند.

وی اظهار کرد: مسجد گوهرشاد به‌عنوان فضایی که امکان گفت‌وگوی مستقیم میان مردم و رهبران دینی را فراهم می‌کرد، به نمادی از وحدت و همبستگی در برابر استبداد تبدیل شد.

انتهای پیام