صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۱۰۹
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱

رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات استان همدان گفت: ۲۴ موکب در عراق زیر نظر ستاد عتبات عالیات استان همدان مستقر می‌شوند همچین ۲۰۰ موکب استانی در مسیر رفت و برگشت آماده خدمت رسانی به زائرین هستند.

به گزارش ایکنا از همدان، سید رضا موسوی، رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات استان همدان، امروز ۲۲ تیرماه در نشست خبری که در آستان مقدس امامزاده عبدالله برگزار شد، اظهار کرد: استان همدان جزو‌ قدیمی‌ترین ستادهای کشور است و در حوزه جمع آوری نذورات این استان سهم ۲۷۰۰ خشتی طلا از گنبد امام حسین(ع) را دارد.

وی افزود: صحن حضرت زهرا(س) در نجف به وسعت ۲۲۰ هزار متر مربع در چهار طبقه احداث شده و صحن عقیله بنی‌هاشم در حرم امام حسین(ع) در حال ساخت است که ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات همدان گفت: صحن حضرت علی‌اکبر، صحن امام حسین، قاسم‌ابن‌حسن و صاحب زمان علیهم‌السلام با وسعت ۴۰ هکتار در کربلا حال احداث است و زیارتگاه‌های ائمه، محلی برای تقویت شیعه است لذا در این حوزه به صورت جدی پای کار توسعه هستیم‌.

موسوی ادامه داد: پویش توسعه و کمک هزینه ساخت صحن به منظور تهیه هر سهم ۳ میلیون تومان برقرار است، پویش کاشی نیز با هر سهم ۲۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده و جزو نذورات نقدی ستاد می‌باشد.

وی بیان کرد: نذورات غیرنقدی مانند طلا، نقره و سایر نذورات مانند عایدی از زمین‌های کشاورزی به عنوان نذر محصول و مصالح ساختمانی در همدان به وفور نذر می‌شود.

موسوی گفت: فنی‌کاران و نیروهای متخصص هم از ایران اعزام می‌شوند لذا مردم ایران همه جانبه در این حوزه مشارکت دارند. در حوزه موقوفات نیز چهار منزل در همدان وقف شده و دو خانواده از این مجموعه زیر پوشش کمیته امداد هستند همچین وقف سه زمین در استان جزو‌ موقوفات خانواده های همدانی هستند.

 وی تصریح کرد: نذر خانوادگی سالی ۲۰ هزار تومان برای هر فرد در حال پیگیری است که با احتساب جمعیت استان سالانه ۳۶ میلیارد تومان کمک‌ جمع آوری می‌شود و هر فردی به هر نحوی که می‌تواند در این نذورات شریک باشد.

موسوی افزود: ۲۵ ستاد و ۱۴ کارگاه قالی بافی در استان زیر نظر این ستاد مستقر است. از سال ۱۴۰۱ تاکنون شاهد ۵۰ درصد افزایش نذورات مردم در همدان هستیم.

وی در پایان با اشاره به فعالیت موکب‌های اربعین گفت: ۲۴ موکب در عراق زیر نظر ستاد عتبات عالیات استان همدان مستقر می‌شوند همچین ۲۰۰ موکب استانی در مسیر رفت و برگشت آماده خدمت رسانی به زائرین هستند.

انتهای پیام