صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۱۳۶
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۳

عضو شورای اسلامی شهر شیراز با تأکید بر اینکه «ما عاشق نبرد با صهیونیسم هستیم»، گفت: این جهاد برخاسته از باورهای دینی، انقلابی و تاریخی ملت ایران است و با گذشت ۴۶ سال از پیروزی انقلاب، جمهوری اسلامی ایران در برابر رژیمی ایستاده که نماد ظلم و اشغال است.

به گزارش ایکنا از فارس، ابراهیم کمالی، عضو شورای اسلامی شهر شیراز عصر امروز، ۲۲ تیرماه، در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی این شورا، با اشاره به نبرد مستقیم جمهوری اسلامی ایران با رژیم صهیونیستی، گفت: استان فارس در این نبرد با تقدیم ۲۱ شهید، از جمله نخبگان علمی و نظامی، نقش برجسته‌ای ایفا کرد.

وی با اشاره به اینکه مردم ایران هرگز آغازگر جنگ نبوده‌اند، تصریح کرد: طبق بیانات امام خمینی(ره)، ما برای دفاع از اسلام و عزت امت، مقاومت می‌کنیم و این ایستادگی از عمق باور ملت سرچشمه می‌گیرد.

کمالی با تمجید از طراحی دیوارنگاره میدان امام حسین(ع) شیراز با موضوع شکست رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: این اثر هنری، با الهام از تعبیر رهبر معظم انقلاب درباره شکست روم و طراحی استاد سعید کریمی، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های داخلی و خارجی داشته است.

وی در ادامه سخنان خود به فضای شورا و محدودیت‌های اعمال‌شده برای اعضای آن پرداخت و گفت: متأسفانه شرایط به‌گونه‌ای شده که برخی اعضای شورا بابت بیان نظراتشان مورد برخورد قرار می‌گیرند، در حالی که مطابق ماده ۸۳ قانون شوراها و آیین‌نامه داخلی، هر عضو حق اظهارنظر، تذکر و حتی اعتراض نسبت به عملکرد شهرداری را دارد.

عضو شورای شهر شیراز افزود: این در حالی است که رئیس وقت کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز در آبان ۱۴۰۱ همین تذکرات را بیان کرده بود و اکنون که ایشان در جایگاه ریاست شورا هستند، انتظار می‌رود به همان سخنان پیشین توجه داشته باشند.

کمالی تأکید کرد: اگر در یک اظهارنظر خطایی رخ دهد، می‌توان عذرخواهی کرد یا به طرف مقابل حق پاسخ داد، اما اصل آزادی بیان و نقد در نهادهای مردمی نباید سلب شود، چرا که شورا باید محل تضارب آرا و شفاف‌سازی باشد، نه سانسور و حذف.

انتهای پیام