صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۱۸۹
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۸

انتخابات هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان تهران برگزار شد و پس از رأی‌گیری اعضای مجمع عمومی، اعضای اصلی و علی‌البدل این اتحادیه انتخاب شدند.

به گزارش ایکنا، روز گذشته یکشنبه ۲۲ تیرماه با پایان یافتن مهلت قانونی دوره پیشین، مجمع عمومی اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی قرآن و عترت استان تهران به منظور انتخاب اعضای هیئت‌مدیره، بازرسان و تصویب تراز مالی اتحادیه برای دوره جدید، در چارچوب ضوابط قانونی و با حضور نمایندگان رسمی تشکیل شد.

ناظران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هیئت رسیدگی به امور مؤسسات و مدیران مؤسسات عضو اتحادیه در این مجمع که در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار شد، حضور داشتند.

آغاز مجمع با قرائت آیاتی از قرآن کریم، خیرمقدم و سخنرانی حجت‌الاسلام سیدحسین کوششی، رئیس پیشین هیئت‌مدیره، همراه بود. سپس با نظر اعضای حاضر، هیئت‌ رئیسه سنی تشکیل شد و نامزدهای عضویت در هیئت‌مدیره و هیئت بازرسی به معرفی و ارائه سوابق خود پرداختند. در ادامه فرایند رأی‌گیری به صورت رسمی انجام گرفت.

در این دوره، جمعی از فعالان قرآنی با پیشینه‌ و تجربه‌های متنوع، موفق به کسب اکثریت آرا و راه‌یابی به ترکیب جدید هیئت مدیره شدند. از جمله منتخبان این دوره می‌توان به حجت‌الاسلام سیدحسین کوششی، فاطمه آقایی و سیدمجتبی رضوی اشاره کرد که به ترتیب با کسب بالاترین آرا در صدر فهرست قرار گرفتند.

همچنین لیلا پورنظری، مرتضی جهانگرد، زیبا احمدی‌راد، محمد مشهدی‌آقایی، محمد پیلان‌نژاد، آذر قشلاقی، احمد احمدی‌کلیسانی، سروش ابوالفتحی، زکیه عبداللهیان، زهرا بادی و معصومه زعفرانی‌بهروز نیز با کسب بیشترین آراء به عضویت هیئت مدیره درآمدند.

در بخش بازرسی نیز، ندا دزفولی با کسب بالاترین رأی به عنوان بازرس اول انتخاب شد. همچنین ژیلا قلیچ‌خانی و جمیله فخرایی نیز به عنوان بازرسان علی‌البدل انتخاب شدند. 

انتهای پیام