به گزارش ایکنا از سمنان، محمدحسین ذوالفقاری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان، امروز 23 خرداد مراکز نیکوکاری را یکی از مهمترین بخشهای فعال و خدماترسان در این نهاد حمایتی دانست و گفت: در حال حاضر ۱۶۵ مرکز نیکوکاری در شهرها و روستاهای مختلف استان به خدماترسانی به نیازمندان و اقشار کمتربرخوردار اشتغال دارند.
وی افزود: در حال حاضر ۲۶ هزار و ۸۵۲ نفر تحت پوشش رسمی این مراکز نیکوکاری هستند، که در این راستا مراکز نیکوکاری استان با حمایت کمیته امداد و خیرین با ایجاد یک شبکه ارتباطی و حمایتی مردمی در محلات به شناسایی و حل مشکلات مردم میپردازند.
مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به فعالیت بسیاری از این مراکز در مساجد و محلات سطح شهرها و روستاهای استان اظهار کرد: مراکز نیکوکاری در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص توجه ویژه به مواسات و همدلی و هدایت و تنوعبخشی به کمکهای مؤمنانه ایجاد شدند.
وی از تسهیلگری در فرایندهای نیکوکارانه از سوی مراکز نیکوکاری استان خبر داد و گفت: مراکز نیکوکاری استان با جذب حمایتهای نقدی و غیرنقدی خیرین و ایجاد فضای همدلی و همکاری در خدمتدهی به نیازمندان به گستردگی چتر حمایتی کمیته امداد کمک شایانی کردند.
ذوالفقاری به تنوع بالای مراکز نیکوکاری استان اشاره کرد و افزود: حوزههای متنوعی نظیر اشتغالزایی، فرهنگی، بهداشت و درمان، کمک به معیشت خانوادهها فعالیت دارند.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با اشاره به فعالیت ۱۶۵ مرکز نیکوکاری در این استان افزود: ۲۳ مرکز از این مراکز نیکوکاری به صورت تخصصی به فعالیتهای فرهنگی میپردازند.
وی گفت: باید به موازات رفع فقر و محرومیتزدایی به ارتقای فرهنگی و رفع فقر فرهنگی نیز کمک کرد که بر این اساس مراکز نیکوکاری فرهنگی طی یک سال اخیر برنامههای فرهنگی متعددی در سطح استان اجرایی کردند.
ذوالفقاری بیکاری را یکی از اساسیترین مشکلات مبتلابه محرومین دانست و افزود: در حال حاضر ۱۰ مرکز نیلوکاری تخصصی اشتغال در سطح استان سمنان فعالیت دارند که این مراکز با اجرای دهها طرح اشتغالزایی به حل معضل اشتغال در بخشی از جامعه هدف خود پرداختند.
وی بیان کرد: سلامت یکی از ماموریتهای مهم مراکز نیکوکاری است که در حال حاضر۶ مرکز نیکوکاری تخصصی درمانی در شهرستانهای این استان فعالیت دارند.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان از فعالیت ۱۱۷ مرکز نیکوکاری عمومی و معیشتی در استان و ذیل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه عمده محرومین جامعه و جامعه هدف کمیته امداد با مشکل معیشتی روبرو هستند، بیشتر مراکز نیکوکاری فعال در استان نیز در همین حوزه به فعالیت میپردازند.
ذوالفقاری به روند کاهشی استفاده از صندوقهای سنتی صدقه در استان از تلاش برای توسعه صندوقهای صدقه الکترونیکی در این استان اشاره کرد و گفت: مردم نیکوکار از هر کجای کشور و استان میتوانند با ارسال عدد ۳ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۲۳ لینک ثبتنام صندوق صدقه الکترونیکی را دریافت کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان ادامه داد: کمیته امداد امام به دنبال توسعه هوشمندسازی و حرکت به سمت پرداخت صدقه و جمعآوری کمکهای مردمی به صورت هوشمند و الکترونیک است.
وی با بیان اینکه لینک ثبتنام با قابلیت انتخاب هر استان، برای متقاضیان ارسال میشود، بیان کرد: لینکهای اختصاصی ثبتنام صندوق صدقه الکترونیکی به صورت ملی و استانی در سامانههای اطلاعرسانی کمیته امداد، در دسترس قرار گرفته است.
انتهای پیام