صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۵۸۷
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به تهیه اطلس بومی آسیب‌های اجتماعی، گفت: این اطلس، نقشه‌ای کاربردی برای شناسایی دقیق و به‌موقع آسیب‌های اجتماعی در لرستان خواهد بود که در تدوین برنامه‌های پیشگیرانه کمک می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان، سیدعیسی سهرابی، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان عصر سه‌شنبه، ۲۴ تیرماه در جلسه بررسی فعالیت مراکز مشاوره آموزش و پرورش لرستان با انتقاد از فعالیت‌های نمایشی و همایش‌های بی‌خروجی، گفت: طی رایزنی با دادگستری استان ۲۰ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد که فرزندانشان در معرض آسیب‌های اجتماعی بود، آزاد شدند تا دانش‌آموزان و خانواده‌ها کمتر با مشکلات اجتماعی دست به گریبان شوند.

وی اضافه کرد: زمان عبور از کار‌های نمایشی فرا رسیده است چراکه برگزاری نشست و همایش‌هایی که خروجی مشخصی نداشته باشند، کمکی به حل مشکلات نمی‌کند.

سهرابی با اشاره به لزوم تقویت همکاری میان نهاد‌های عضو ائتلاف «نماد»، افزود: مراکز مشاوره آموزش‌ و پرورش نیازمند تعامل مؤثرتر با نهاد‌های عضو هستند تا با مشارکت و هم‌افزایی بین دستگاهی در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی موفق‌تر عمل کنیم چراکه هر آسیبی در مدرسه به جامعه منتقل می‌شود و بالعکس آن هم وجود دارد.

وی با بیان اینکه روزانه ۵۰ تا ۸۰ تماس برای گرفتن مشاوره با آموزش و پرورش برقرار می‌شود، اظهار کرد: در زمینه‌هایی مانند برنامه‌ریزی تحصیلی، تعارض‌های والد نوجوان و دیگر مسائل روانی و اجتماعی، خدمات مؤثری ارائه می‌شود.

سهرابی با اشاره به تهیه اطلس بومی آسیب‌های اجتماعی، گفت: این اطلس، نقشه‌ای کاربردی برای شناسایی دقیق و به‌موقع آسیب‌های اجتماعی در لرستان خواهد بود که به ما در تدوین برنامه‌های پیشگیرانه کمک می‌کند.

وی همچنین از راه‌اندازی اتاق ایده‌پردازی مقابله با آسیب‌های اجتماعی در استان خبر داد و افزود: مشاوران می‌توانند در این فضا تجربیات ارزشمند خود را به اشتراک بگذارند تا با خرد جمعی، راهکار‌های اثربخش‌تری طراحی کنیم.

سهرابی گفت: بیشترین تماس‌ها با مراکز مشاوره، از سوی نوجوانان و والدین آنهاست که این مسئله لزوم تقویت نقش مشاوران در مدارس را بیش از پیش نشان می‌دهد.

انتهای پیام