صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۷۵۵
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با تأکید بر پیچیدگی‌های تربیت فرزند در جامعه امروز که دیگر محدود به مرزهای خانه و خانواده نیست، گفت: فرزندان ما تحت تأثیر پیام‌های مستقیم و غیرمستقیم جامعه، مدرسه، رسانه‌ها، فضای مجازی و حتی همسالان خود قرار دارند.

به گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام محمد مهدوی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 25 تیر در آئین هم‌اندیشی «ضیافت اندیشه» اساتید این دانشگاه گفت: توجه به نگاه تلفیقی دین و روان‌شناسی در تربیت فرزند، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است؛ به همین منظور لازم است تربیت بر پایه اصول عقلانی و یافته‌های روان‌شناسی نوین، در کنار آموزه‌های دینی و ارزش‌های فرهنگ اسلامی ـ ایرانی استوار باشد و در این زمینه نمی‌توانیم سنتی رفتار کنیم.

وی با اشاره به نتایج پژوهش‌های روان‌شناسی رشد تصریح کرد: بر اساس مطالعات انجام‌شده، کودکانی که در محیطی با گفت‌وگو، امنیت عاطفی و مرزبندی روشن تربیت می‌شوند، از سطح سلامت روانی بالاتری برخوردار هستند.

مهدوی همچنین سواد رسانه‌ای خانواده را از ضرورت‌های تربیت فرزند در عصر دیجیتال دانست و گفت: بر همین اساس ضرورت دارد پدر و مادر با مفاهیم پایه سواد رسانه‌ای آشنا باشند تا بتوانند نقش نظارتی و هدایتی نسبت به محتوای مصرفی فرزندان ایفا کنند؛ ما نمی‌توانیم مانع ورود تکنولوژی به زندگی کودکان شویم، اما می‌توانیم نحوه استفاده صحیح از آن را آموزش دهیم.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به نقش بی‌بدیل اساتید در فرآیند تربیت نسل آینده یادآور شد: اساتید تنها انتقال‌دهندگان دانش علمی نیستند؛ آنان الگوهای رفتاری، اخلاقی و فرهنگی برای دانشجویان محسوب می‌شوند، دانشجویان بیشتر از آن‌که از محتوای درسی متأثر شوند، از منش و رفتار اساتید تأثیر می‌پذیرند.

به عقیده این استاد دانشگاه در شرایطی که مرجعیت تربیتی در جامعه دچار تزلزل شده است، اساتید می‌توانند با رفتار حرفه‌ای، صداقت، تواضع و برقراری ارتباط انسانی صحیح، نقش مربیان دوم را پس از خانواده ایفا کنند.

انتهای پیام