صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۷۶۳
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
استاندار مرکزی:

استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه حتما انتقام خون این شهدا گرفته خواهد شد، گفت: به فضل الهی، نصرت الهی نزدیک است و انشاءالله به زودی نابودی رژیم صهیونیستی و پیروزی رزمندگان اسلام را شاهد باشیم.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری مرکزی، مهدی زندیه‌وکیلی استاندار مرکزی، روز چهارشنبه 25  تیر در دیدار با خانواده شهیدان زینلی از شهدای جنایات رژیم صهیونسیتی با تبریک و تسلیت به خانواده این شهدا، اظهار کرد: شهادت شهید علیرضا زینلی و دو فرزند خردسالش در حملات وحشیانه رژیم کودک‌کش لطمه سنگینی برای این خانواده بود و از خداوند بزرگ برای ایشان آرزوی صبر و اجر داریم.

وی گفت: شهدا به خدا پیوستند و به اعتقاد ما زنده و ناظر بر اعمال ما هستند و با این درجه رفیع انشاءالله شفیع ما باشند.

زندیه‌وکیلی با تجلیل از صبر و استقامت خانواده معظم شهید، افزود: امروز خدمت پدر و مادر شهید زینلی رسیدیم تا طلب دعای خیر کنیم که مدیون خون شهدا نباشیم.

 

انتهای پیام