صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۷۹۵
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷
2 مردادماه؛

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان از رقابت ۴۰۰ همدانی در مسابقات معارفی قرآن این اداره کل خبر داد.

مجتبی جمالی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: دوم مردادماه سالجاری، ۴۰۰ همدانی در رشته‌های معارفی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت‌.

وی ادامه داد: مسابقات قرآن اداره کل اوقاف در رشته‌های معارفی شامل ترجمه قرآن، تفسیر قرآن، تفسیر نهج‌البلاغه و تفسیر صحیفه سجادیه است.

جمالی بیان کرد: مرحله شهرستانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در بخش معارفی در روز دوم مردادماه امسال و مرحله استانی این مسابقات نیز در شهریورماه برگزار خواهد شد.

وی یادآورد: ۸۵۰ نفر از استان همدان در مسابقات قرآن اوقاف ثبت نام کرده بودند که ۴۵۰ نفر در بخش آوایی و ۴۰۰ نفر نیز در بخش معارفی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

جمالی ادامه داد: ثبت‌نام چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در دو گروه سنی بالای ۱۸ سال و گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال انجام شد که در این دوره ۸۵۰ همدانی ثبت نام کردند که با افزایش بیش از دو برابر میزان سهمیه ثبت‌نامی استان بوده است.

وی بیان کرد: این دوره از مسابقات در گروه سنی بالای ۱۸ سال در رشته‌های قرائت، ترتیل، حفظ ۵، ۱۰، ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن کريم، اذان، دعاخوانی، همسرایی، همخوانی قرآن کریم، ترجمه و تفسیر قرآن، تفسیر نهج‌البلاغه و تفسیر صحیفه برگزار می‌شود

انتهای پیام