وی ضمن ابراز خشنودی از اینکه آذربایجان غربی به کارگاه سازندگی تبدیل شده است، ادامه داد: با آغاز عملیات اجرایی پروژهها در بخشهای مختلف، این استان به کارگاه سازندگی و توسعه تبدیل شده است، که باید این روند حفظ شود چراکه در اشتغالزایی و توسعه گردشگری نیز تاثیر مثبت دارد.
این مسئول با اشاره به اینکه همایش «اینوا» نقطه عطفی در مسیر توسعه استان قلمداد میشود، افزود: ظرفیتهای فراوانی در این استان وجود دارد ولی با این وجود هنوز در جایگاه شایسته خود قرار نگرفته است.
رحمانی بر ضرورت معرفی درست استان در مناطق مختلف کشورمان تاکید کرد و افزود: باید پرچم توسعه و همایش اینوا در استان همواره برافراشته باقی بماند و پروژههایی که تصویب شده است با جدیت به مرحله اجرا برسد.
وی با بیان اینکه بدونتردید همه شهرستانهای استان از برکات این همایش بهرهمند خواهند شد، اظهار کرد: پروژههای متنوعی در حوزههای مختلف اعم از گردشگری، شهری، راهسازی، کشاورزی و صنعت و ... در قالب این برنامه آغاز شده است که باید اجرای آن با قدرت ادامه پیدا کند.
استاندار آذربایجان غربی به ظرفیتهای طبیعی و زیباییهای فوقالعاده ارومیه نیز اشاره کرد و گفت: این قابلیتها باید بهخوبی در سطح کشور معرفی شوند و در این مسیر، زیرساختها باید به طور جدی ایجاد شده و بهبود پیدا کنند.
این مسئول با بیان اینکه باید بدانیم فرصت برای توسعه محدود است، اظهار کرد: بنابراین برای جبران عقبماندگیها باید آستین همت بالا بزنیم و بدانیم با اقدامات معمولی و رایج این عقبماندگی جبران نخواهد شد، بنابراین در برخی حوزهها نیازمند فعالیتهای چندشیفته، تلاش جدی و ویژه هستیم.
وی موضوع دریاچه ارومیه و اهتمام جدی برای احیای آن را مورد اشاره قرار داد و گفت: دولت از هر طرحی که دریاچه ارومیه را نجات دهد، به صورت جدی حمایت میکند، اگرچه بارندگیها نسبت به سالهای گذشته کاهش دارد، اما باید تلاش کنیم به دریاچه آب برسد تا نجات پیدا کند.
انتهای پیام