صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۸۷۰
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱

سازمان جهاددانشگاهی و ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان شرقی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، سازمان جهاددانشگاهی و ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان شرقی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

حجت‌الاسلام محمد مهدی عنایتی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان‌شرقی، امروز، ۲۶ تیر ماه در این مراسم از همکاری با جهاددانشگاهی استان ابراز خرسندی کرد و گفت: با ظرفیت‌های موجود در این سازمان امیدواریم در بخش‌های آموزشی و فرهنگی همکاری‌های لازم را داشته باشیم. 

وی با اشاره به فعالیتیک هزار و ۵۳۹ باب کانون فرهنگی هنری در دو قالب عمومی و تخصصی ویژه بانوان در مساجد گفت: از این آمار تعداد ۶۶۳ باب کانون شهری و ۸۷۶ باب کانون روستایی هستند.

عنایتی با توجه به ابلاغ ستاد فهمای کشور در خصوص ایفای نقش اجتماعی بانوان، از تاسیس و فعالیت ۷۲ باب کانون تخصصی ویژه خواهران خبر داد که عمده حوزه فعالیت این کانون ها مبتنی بر مشخصه های خواهرانه، دخترانه و مادرانه است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان‌شرقی یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۷۲۹ کتابخانه مخزن‌دار و پیشخوان در داخل مساجد استان با مدیریت کانون‌های فرهنگی هنری فعال هستند که از میان آنها بیش از ۲۵۰ کتابخانه دارای مخزن کتاب و قرائت خانه است که مانند کتابخانه‌های عمومی به عموم مردم به ویژه نمازگزاران مسجد ارایه خدمات دارند.

وی اظهارکرد: تمرکز بر آموزش و توانمندسازی خانواده‌ها و جوانی جمعیت از جمله ماموریت های این ستاد است که در این رابطه دو برنامه «سفیران جوانی» و جشنواره «منادیان امید» در کنار سایر دوره‌های مختلف و متنوع فرهنگی ، هنری و آموزشی در رشته های مختلف از قبیل طرح تابستانی «مسجد کانون نشاط»، طرح شنبه های کتاب، طرح سه شنبه های تکریم شهدایی، طرح تلاوت نور، طرح قرآنی مدهامتان، حلقه های کتابخوانی و ... برگزار می شود. 

مدیر ستاد فهمای استان با بیان اینکه یکی دیگر از مهم‌ترین سیاست های ما در دوره جدید مخاطب شناسی و تمرکز بر نوجوانان است، گفت: توسعه فناوری و نوآوری و تمرکز بر توانمندسازی مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد، نیز از دیگر سیاست‌ها است.

وی انعقاد تفاهم‌نامه‌‎های همکاری با نهادهای مختلف، برگزاری دوره‌های کارآفرینی فرهنگی، مدیریت فرهنگی و کار تشکیلاتی، توسعه فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی در مناطق محروم و گسترش گروه‌های سرود مسجدی را از جمله برنامه های پیش بینی شده برای سال جاری برشمرد.

علی اصغر فاتحی‌فر، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان نیز در این مراسم با تشریح توانمندی‌ها و ظرفیت‌های سازمان جهاددانشگاهی در عرصه‌های فرهنگی، آموزشی، پزشکی و پژوهشی بر لزوم افزایش همکاری با ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان تاکید کرد و گفت: سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی آمادگی کامل برای پیشبرد اهداف مشترک با کانون های فرهنگی و هنری مساجد را دارد. 

وی افزود: جهاددانشگاهی نهاد عمومی غیر دولتی بوده که ضمن خودگردان بودن، بخشی از درآمد خود را در راستای رسالت انقلابی خود در حوزه‌های فرهنگی به ویژه برنامه‌های فرهنگی‌دانشجویی مانند سازمان دانشجویان و فعالیت‌های رسانه‌ای مانند خبرگزاری های ایسنا و ایکنا در راستای جهاد تبیین هزینه می‌کند.

خسرو کنعانی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی نیز به برگزاری دوره‌های مختلف و متنوع آموزشی و فرهنگی در این سازمان خبر داد و گفت: جهاددانشگاهی استان با همکاری کانون های فرهنگی و هنری مساجد می‌تواند در زمینه مسابقات کتابخوانی و دوره های آموزشی سواد رسانه همکاری های لازم را داشته باشند.

انتهای پیام