در روزگاری که رسانهها نقشی شبیه والدین مجازی را برای بسیاری از کودکان و نوجوانان پیدا کردهاند؛ به نظر میرسد فرهنگ، سیاست و حتی حفظ امنیت ملی ما، نیازمند ارتقای سطح سواد رسانهای است. از طرفی «عادات رسانهای کودکان، قبل از هر چیز در چارچوب خانواده شکل میگیرد.» بنابراین کیفیت روابط درون خانواده، ایجاد سازگاری و اعتماد و بهطور کلی آگاهی والدین از شیوههای فرزندپروری دیجیتال، نقش موثری در این میان دارد.
در یکصد و سیزدهمین نشست تخصصی کتابخانه مرجع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و دومین نشست سواد زندگی، به موضوع مهم والدگری رسانهای پرداخته خواهد شد.
در این نشست همچنین درباره تابآوری دیجیتال که رابطه نزدیکی با بهزیستی دیجیتال کودکان دارد و همچنین چگونگی ارتقای آن و نسبتش با سواد دیجیتال گفتوگو خواهد شد.
مطالعه کتابهایی همچون «سواد رسانهای و والدگری رسانهای در فضای مجازی، تحولات سبک زندگی در دوران خانواده دیجیتالی و سواد رسانهای و اطلاعاتی: دستورالعملهای سیاستگذاری و راهبرد» و مقالههایی مانند «تابآوری دیجیتال کودکان در ایران: ملاحظاتی در باب امنیت و ایمنی دیجیتال کودکان، کودک و فضای مجازی: تحلیل میانجیگری والدین در استفاده کودکان از اینترنت و شناسایی مقولههای مؤثر در سبک زندگی رسانهای خانوادهها و مطالعه کیفی تجارب زیسته مادران از تأثیر دایهگری دیجیتال بر خانواده» به علاقهمندان به این موضوع پیشنهاد شده است.
علاقهمندان به حضور در این نشست از طریق فضای مجازی، میتوانند به نشانی اینترنتی Live.kpf.ir/ch/lib با گزینه مهمان وارد شوند یا از طریق کانال کانون در نرمافزار شاد به نشانی shad.ir/kpf_live به صورت برخط دنبال کنند.
انتهای پیام