صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۵۱۶۳
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۶

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس بر لزوم ارتقاء سطح همکاری و تعامل میان بخش خصوصی و تعزیرات حکومتی تأکید کرد و این تعامل را زمینه‌ساز بهبود فضای کسب‌وکار و ارتقای اعتماد فعالان اقتصادی دانست.

به گزارش ایکنا از فارس، محمدصادق حمیدیان، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس امروز، ۲۸ تیر در دیدار با مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس که با هدف بررسی راهکارهای افزایش هماهنگی و همکاری میان بخش خصوصی و نهادهای نظارتی برگزار شد، با اشاره به نقش تعزیرات حکومتی در نظارت بر بازار و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، گفت: تعامل سازنده و مبتنی بر گفت‌وگو میان بخش خصوصی و دستگاه‌های نظارتی همچون تعزیرات، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای حرکت به سوی ثبات اقتصادی و شفافیت در بازار است.

وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات فعالان اقتصادی با تعامل و هماهنگی قابل حل است، افزود: اتاق بازرگانی آمادگی دارد تا از طریق تشکیل کارگروه‌های مشترک، زمینه همکاری مؤثر با تعزیرات حکومتی را فراهم سازد.

در ادامه این دیدار، موسی رهبر، مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس نیز ضمن استقبال از تقویت تعامل با بخش خصوصی، اظهار کرد: تعزیرات حکومتی همواره از گفت‌وگو با نمایندگان بخش خصوصی برای ارتقاء کیفیت خدمات نظارتی و کاهش تخلفات احتمالی در بازار حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت هم‌افزایی برای حل مشکلات اقتصادی، بیان کرد: تقویت ارتباط با تشکل‌های صنفی و اقتصادی می‌تواند به کاهش بروز تخلفات و ارتقای سطح آگاهی فعالان اقتصادی منجر شود.

بنا بر این گزارش، در پایان این دیدار، طرفین بر استمرار نشست‌های مشترک، تبادل اطلاعات و تدوین سازوکارهای همکاری مشترک در راستای صیانت از حقوق تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان و فعالان اقتصادی تأکید کردند.

انتهای پیام