وی بیان کرد: بانوان بهعنوان نیمی از جمعیت، نقش حیاتی در پیشرفت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارند و توجه به نیازها و چالشهای آنها میتواند به بهبود کیفیت زندگی و تقویت بنیانهای جامعه منجر شود. برای تحقق این اهداف، لازم است که ضمن شناسایی و تحلیل مشکلات بانوان، برنامههای مؤثری برای حمایت و توانمندسازی آنها طراحی شود.
ایرانی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم که باید بهصورت ویژه مورد توجه قرار گیرد مسئله افزایش جمعیت است، که این موضوع در لرستان بهعنوان یک مسئله مهم اجتماعی و اقتصادی نیازمند توجه و برنامهریزی دقیق است، گفت: از یک سو، افزایش جمعیت میتواند به تقویت نیروی کار و افزایش تولید اقتصادی منجر شود. از سوی دیگر، این موضوع نیازمند زیرساختهای مناسب در حوزههای بهداشت، آموزش و اشتغال است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری لرستان افزود: دفتر امور زنان و خانواده استانداری برنامههای جامع و کارآمدی را برای مدیریت روند افزایش جمعیت تدوین کرده و در راستای رفع مشکلات مرکز دولتی درمان ناباروری در استان پیگیریهایی انجام شده و مستلزم تأمین اعتبار برای تجهیز این مرکز است که امیدواریم با همکاری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بهزودی شاهد راهاندازی آن باشیم.
وی ایجاد روحیه نشاط اجتماعی در بین بانوان را یکی از موضوعات مهم در توسعه جامعه و ارتقای کیفیت زندگی دانست و گفت: افزایش نشاط اجتماعی بانوان میتواند به تقویت روابط اجتماعی، افزایش اعتماد به نفس و بهبود سلامت روانی آنها منجر شود. به همین منظور در صدد هستیم تا با تکمیل و تجهیز پارکهای بانوان در شهرستانهای استان، برگزاری رویدادهای فرهنگی و دورههای آموزشی و برنامههایی از این قبیل، زمینه ایجاد فضایی شاداب و پویا برای بانوان را فراهم آوریم.
در ادامه سمانه حسنپور، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات خود برای تحقق اهداف دفتر امور زنان و خانواده، حمایت و همکاری خود را بهمنظور تقویت و پیشرفت بانوان استان اعلام کرد.
انتهای پیام