وی افزود: طراحان میتوانند آثار خود را در چهار قالب شامل بازی رومیزی، اتاق فرار، بازیهای آموزشی-شناختی و بازی دیجیتال ارائه دهند. این آثار باید در محورهایی مانند تبیین واقعیتهای جنگ دوازده روزه، نمایش بازدارندگی دفاعی ایران، افشای چهره واقعی رژیم صهیونیستی، روایت شهدای اقتدار و ترسیم آیندهای باثبات برای منطقه طراحی شوند.
باقری ادامه داد: آنچه انتظار داریم، صرفاً خلاقیت فنی نیست بلکه پرداختن دقیق به مفاهیم هویتی و انتقال پیام مقاومت و وحدت ملت ایران است؛ طراحیهایی که ساده، تولیدپذیر و برای گروههای سنی مختلف بهویژه نوجوانان و جوانان جذاب باشد.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه برای ایران باید در خط مقدم روایتگری خلاقانه قرار گیرد، اظهار کرد: آثار این بخش به صورت مستقل داوری خواهند شد و برای برگزیدگان، جوایز و تقدیر ویژه در نظر گرفته شده است.
در پایان، باقری همه گروههای دانشجویی خلاق را دعوت کرد تا در این میدان نوین روایت حقیقت، با زبان بازیهای فکری، صدای پرصلابت ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند و تصویری زنده از سرمایه اجتماعی و هویت ملی ایرانیان ترسیم کنند.
یادآوری میشود، علاقهمندان میتوانند همچون سایر بخشهای المپیک، از طریق پرتال رسمی به نشانی jcup.farnama.net نسبت به ثبتنام و ارسال آثار اقدام کنند. مهلت ارسال آثار، مطابق با جدول فراخوان اصلی بوده و قابل تمدید نیست. همچنین جهت مشاوره در فرآیند طراحی، دبیرخانه المپیک برای علاقهمندان جهت شرکت در این بخش الحاقی، شرایط ویژهای در نظر گرفته است.
دومین رویداد ملی «المپیک بازیهای فکری دانشجویان ایران» به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و توسط جهاددانشگاهی هنر برگزار میشود.
انتهای پیام