وی با تأکید بر ضرورت راهاندازی کتابخانه سیار برای جامعه عشایر و مناطق محروم گفت: دستور استاندار فارس بر ایجاد کتابخانههای سیار است. بیضا یکی از شهرستانهایی است که به کتابخانه سیار نیاز دارد زیرا چهار روستای این شهرستان بیش از ۲۵۰۰ نفر جمعیت دارد.
فیروزی با بیان اینکه در صورتی که خودرو کتابخانه از طرف شهرستان تأمین شود، کتابخانه با سرعت تجهیز و راه اندازی خواهد شد، افزود: با ایجاد کتابخانه سیار همه روستاهای بیضا صاحب کتابخانه میشود و دیگر نیاز به زیرساخت کتابخانهای نیست.
وی با اشاره به وضعیت کتابخانه عمومی قاضی بیضاوی گفت: تنها راه بهبود کتابخانههای بیضا توسعه آن است؛ زیرا محیط فیزیکی کتابخانه پاسخگوی ارائه خدمات جدید نیست.
فیروزی از فرماندار بیضا درخواست کرد اعتبار لازم برای آغاز پروژه توسعه کتابخانه قاضی بیضاوی در شهرستان تأمین شود و سپس افزود: در صورت که این پروژه آغاز شود، رایزنی میکنیم در شورای برنامهریزی سال جاری کد ماده ۲۳ را دریافت شود.
عبدالله بانشی، فرماندار شهرستان بیضا نیز در این جلسه خواستار همراهی مدیران شهرستان با حوزه فرهنگ شد و گفت: باید بتوانیم با همافزایی و هماندیشی تغییری در اندیشه و فرهنگ جامعه ایجاد کنیم.
وی به اهمیت کتابخوانی اشاره کرد و گفت: اولین آیهای که بر پیامبر نازل می شود دعوت به خواندن است و در ابتدای نزول وحی بر پیامبر بر علم تأکید شده است. ایرانیان همواره در علماندوزی پیشتاز بودهاند. رنسانس تجربه ای در تاریخ بشر است که براساس تغییر در فکر و توجه به دانش بود.
بانشی همچنین شورای شهر و شهرداری بیضا خواست اعتبارات نیم درصد کتابخانهها را به موقع پرداخت کنند.
انتهای پیام