صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۵۷۵۹
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۵

سرهنگ حسن عبدالرضایی، جانشین معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان به همراه جمعی از مسئولان معاونت فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی قم با حضور ستاد مرکزی جهاددانشگاهی قم از تجریریه خبرگزاری ایکنا در قم بازدید کردند.

به گزارش ایکنا از قم، سرهنگ حسن عبدالرضایی، جانشین معاونت اجتماعی و فرهنگی نیروی انتظامی استان، شهریار عبدالله‌زاده، رئیس اداره اطلاع‌رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی و حسین رحمتی، مسئول فضای مجازی این معاونت امروز، ۳۱ تیرماه با حضور ستاد مرکزی جهاددانشگاهی قم از تجریریه خبرگزاری ایکنا در قم بازدید کردند.

در ابتدای این بازدید، حسن عبدالرضایی، جانشین معاون اجتماعی و فرهنگی نیروی انتظامی قم بیان کرد: باتوجه به نیازسنجی انجام‌شده، باید از ظرفیت جهاددانشگاهی و خبرگزاری‌های زیرمجموعه در راستای آسیب‌شناسی اجتماعی بهره‌مند شویم و با پژوهش‌های انجام شده توسط افراد مربوطه، اقدامات و تصمیمات لازم انجام شود.

وی همچنین با ارائه گزارش عملکرد از جنگ ۱۲روزه افزود: در دوره این جنک ۱۲روزه، دوره‌های آموزشی و آگاهی‌سازی در شرایط بحران و تاب‌آوری اجتماعی تشکیل و برگزار شد.

عبدالرضایی گفت: برای آموزش همگانی نیاز داریم که از ظرفیت خبرگزاری‌ها استفاده کنیم و مباحث و محتوای مختلف تولیدی را بازتاب خبری و انعکاس دهیم. 

وی تصریح کرد: تعامل و هم‌افزایی رسانه‌ ایکنا و ایسنا با معاونت اجتماعی و فرهنگی نیروی انتظامی استان باید درراستای اهمیت سواد رسانه و نشر اخبار صدق و آگاهی نسبت به عدم نشر اخبار جعلی باشد.

عبدالرضایی تصریح کرد: اگر یأس و ناامیدی را در این روز‌ها شاهد هستیم، حاصل عدم سواد رسانه و تمیز قائل شدن بین اخبار صدق و کذب است و در این آگاهی‌سازی، می‌توانیم از ظرفیت پلیس فتا جهت برگزاری دوره‌های آموزشی استفاده کنیم.

در ادامه، شهریار عبدالله‌زاده، رئیس اداره اطلاع‌رسانی معاونت اجتماعی و فرهنگی نیروی انتظامی قم گفت: هماهنگی در درج اخبار و انتشار آن توسط خبرگزاری‌ها و پلیس از اهمیت بسیاری برخوردار است.

۳ حوزه فعالیت دبیرخانه فضای مجازی نیروی انتظامی

حسین رحمتی، مسئول فضای مجازی معاونت اجتماعی و فرهنگی نیروی انتظامی قم ضمن بیان اینکه فعالیت این بخش، مربوط به فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و اطلاع‌رسانی است، اظهار کرد: دبیرخانه فضای مجازی برخلاف پلیس فتا که به بحث آسیب‌ها می‌پردازد به بحث اجتماعی و رصد اخبار پلیس و یا ماموریت‌های پلیس، تولید محتوا در بخش آموزش پیشگیری از سرقت و راهور که در فضای مجازی منتشر می‌شود، می‌پردازد.

وی با اشاره به دیگر زمینه فعالیت این دبیرخانه گفت: انتشار اخبار و وقایع نیز توسط این دبیرخانه انجام می‌شود که در این زمینه از ظرفیت خبرگزاری‌ها و ادمین‌های فضای مجازی استفاده می‌کنیم.

در ادامه این جلسه، علی حسینی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی قم ضمن اشاره به برگزاری جلسات مشترک ویژه جنگ ۱۲ روزه با همکاری معاونت اجتماعی نیروی انتظامی و جهاددانشگاهی استان گفت: نشست‌های مشترک جهاددانشگاهی قم با معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان درخصوص مدیریت بحران و نقش محوری مادر در خانواده برگزار شده است.

وی افزود: به جهت اینکه فراهم آوردن بستر مجازی برگزاری این جلسات مورد توجه و نیاز جامعه بود، این امکان راهم در بستر رویتاب جهاددانشگاهی ایجاد کردیم و همچنین خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا جهت پوشش محتوا و بازتاب خبری جلسات آمادگی و ظرفیت لازم را دارند. 

حسینی از ظرفیت ارتباطی میان دانشگاه‌ها و دانشجویان خبر داد و بیان کرد: در حوزه انعکاس اخبار فرهنگی، اجتماعی و مسائل مربوط به پلیس و برگزاری نشست‌های مختلف آمادگی همکاری داریم؛ جهاددانشگاهی سلسله نشست‌هایی را با عنوان جنگ روایت‌ها برگزار می‌کند که هدف آن آگاهی‌بخشی در بحران است.

وی موضوع چگونگی نگرش نسل زد و آلفا به پلیس را موردتوجه قرار داد و اظهار کرد: لازم است که جلسات تبیینی درخصوص نوع نگرش این نسل‌ها برگزار شود تا اقدامات و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی پرثمرتر شود لذا جهاددانشگاهی و خبرگزاری‌های زیرمجموعه آن، ایسنا و ایکنا، آمادگی و ظرفیت لازم جهت همکاری با پلیس در این مسائل و مباحث را دارد.

هانیه محمدنژاد

انتهای پیام