صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۶۰۴۰
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
حجت‌الاسلام سیروس حکمتی‌نیک:

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان سمنان با بیان اینکه تقوا به معنای واقعی، پیشگیری از لغزش و انحراف است، گفت: مدیر مطلوب در نگاه اسلام، کسی است که علاوه بر توان اجرایی، از تعهد دینی برخوردار باشد و به اصولی چون نظارت مستمر، ارزشیابی عملکرد، تقسیم مسئولیت‌ها و ساماندهی نیروها پایبند بماند.

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام سیروس حکمتی‌نیک، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان سمنان، امروز، دوم مرداد در مراسمی با حضور مسئولان، کارکنان و فعالان فرهنگی این حوزه، با اشاره به مأموریت‌های محوری حوزه نمایندگی ولی‌فقیه، اظهار کرد: هدف از تشکیل این مجموعه، صیانت از باورهای اعتقادی، اخلاقی و معنوی پاسداران و خانواده‌های آنان است و فلسفه وجودی‌اش بر پیشگیری از آسیب‌های فکری و رفتاری در بدنه سپاه استوار است.

وی با بیان اینکه تقوا به معنای واقعی، پیشگیری از لغزش و انحراف است، گفت: اگر از وظیفه تربیتی و فرهنگی خود غفلت کنیم، دیگر سپاه نمی‌تواند نقش انقلابی و مأموریت تاریخی‌اش را آن‌گونه که انتظار می‌رود ایفا کند و نقش نمایندگی ولی‌فقیه در تأمین سلامت فکری و اخلاقی سپاه، مکمل مأموریت‌های عملیاتی این نهاد انقلابی است.

حجت‌الاسلام حکمتی‌نیک  با اشاره به حدیثی از حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) در پاسخ به چهار پرسش اساسی درباره زندگی انسان، متذکر شد: طبق این روایت، بندگی خداوند مهم‌ترین وظیفه انسان است، دنیا فریبنده‌ترین چیز، قیامت نزدیک‌ترین حادثه و مرگ از همه آن‌ها نزدیک‌تر است. انسان باید بداند که فرصت محدود است و آنچه هنگام مرگ به کار می‌آید، ایمان و عمل صالح است.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان به تبیین ویژگی‌های مدیریت در نگاه اسلام پرداخت و با تأکید بر تفاوت مدیریت اسلامی با مدل‌های غربی، افزود: در نظام اسلامی، هدف از مدیریت کسب سود یا قدرت نیست، بلکه خدمت به مردم، تحقق عدالت و کسب رضای الهی است. 

به گفته وی؛ مدیر مطلوب در نگاه اسلام، کسی است که علاوه بر توان اجرایی، از تعهد دینی برخوردار باشد و به اصولی چون نظارت مستمر، ارزشیابی عملکرد، تقسیم مسئولیت‌ها و ساماندهی نیروها پایبند بماند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان تعامل میان نمایندگی ولی‌فقیه و فرماندهی در مجموعه سپاه پاسداران را ضروری دانست و افزود: این دو مکمل یکدیگرند و اگر هماهنگی و هم‌افزایی وجود نداشته باشد، کارها از مسیر اصلی منحرف و زمینه‌ساز آسیب‌های درون‌سازمانی خواهد شد.

حکمتی‌نیک با تأکید بر رعایت نظم، انضباط، اخلاق سازمانی و پایبندی به قوانین در مجموعه سپاه گفت: ما نماینده ارزش‌های الهی در سازمان هستیم و رفتار و عملکرد ما باید الگویی برای سایر نیروها باشد و اگر بدنه نمایندگی ولی‌فقیه به‌درستی ایفای نقش نکند، نباید انتظار داشت سایر بخش‌های سپاه از نظر اعتقادی و اخلاقی در وضعیت مطلوب باقی بمانند.

انتهای پیام