صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۶۰۹۶
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۶

گروه تئاتر دختران مشکات اجرای مجدد نمایش «خسوف عشق» به نویسندگی سیدمحمدعلی موسوی و کارگردانی فاطمه تبرائی، از روز یکشنبه ۷ مرداد تا پنج‌شنبه ۱۱ مردادماه هر روز ساعت ۱۷:۳۰ در قم میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی قم، گروه تئاتر دختران مشکات اجرای مجدد نمایش «خسوف عشق» را با تمرکز بر ابعاد انسانی، عاطفی و روحانی شخصیت حضرت رباب(س) از بانوان برجسته عاشورایی، در دستور کار قرار داده است.

این نمایش به نویسندگی سیدمحمدعلی موسوی و کارگردانی فاطمه تبرائی، از روز یکشنبه ۷ مرداد تا پنج‌شنبه ۱۱ مردادماه هر روز ساعت ۱۷:۳۰ در سالن کوثر، واقع در بلوار جمهوری، نبش کوچه ۶، سازمان تبلیغات اسلامی قم میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

نمایش «خسوف عشق» با نگاهی هنری به زندگی حضرت رباب(س)، همسر امام حسین(ع) و مادر حضرت علی ‌اصغر(ع)، تلاش دارد مفاهیمی، چون ایثار، عشق الهی و استقامت در مسیر حق را از منظر تاریخی و معرفتی به مخاطب منتقل کند.

رزرو بلیت این اجرا از طریق تماس با شماره ۰۹۱۲۸۸۹۵۴۰۲ امکان‌پذیر است.

یادآور می‌شود، همانند سال گذشته، تمامی اجرا‌ها ویژه بانوان بوده و اجرای آن در راستای تقویت تئاتر دینی و بازخوانی مفاهیم عاشورایی از منظر زنانه در دستور کار گروه نمایشی قرار دارد.

انتهای پیام