صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۶۱۳۹
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۶

رئیس هیئت مذهبی علقمه، با اشاره به برگزاری ویژه‌برنامه‌های متنوع دینی و فرهنگی همزمان با اربعین حسینی در سوادکوه، از راه‌اندازی حسینیه‌های سیار، پیاده‌روی «حرم تا حرم» و اجرای مسابقات و فعالیت‌های خلاقانه، خبر داد.

باقر رزاق‌زاده، رئیس هیئت مذهبی علقمه در سوادکوه در گفت‌و‌گو با ایکنا از مازندران، از برگزاری برنامه‌های متنوع مذهبی فرهنگی با شعار ایران حسین تا ابد پیروز است و یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه همزمان با اربعین حسینی در سوادکوه خبر داد و گفت: هیئت مذهبی علقمه همانند سال‌های گذشته در روز اربعین حسینی با شعار ایران حسین تا ابد پیروز است و بیاد شهدای جنگ تحمیلی ۱۲روزه در کنار مردم و دیگر هیئت‌ها برنامه‌های مختلف دینی و فرهنگی مذهبی متنوعی را برگزار می‌کند.

وی افزود: طی نشستی با اعضای ستاد برگزاری مراسم این هیئت، مقرر شد همچون سال گذشته شهر زیراب پایلوت تمامی برنامه‌های این هیئت جهت برگزاری آیین روز اربعین باشد و هیئت مذهبی علقمه عهده‌دار برگزاری بخشی از این آیین اربعینی باشد.

رزاق‌زاده در مورد اجرا و نحوه برگزاری برنامه‌ها، تصریح کرد: راه‌اندازی چند حسینیه سیار در سطح شهرستان به همراه مداحی مداحان و ذاکران اهل‌بیت(ع)، پربایی موکب پذیرایی، برپایی ایستگاه رادیویی با نام «رادیو علقمه» و پخش زنده تصویری به‌صورت چند رسانه‌ایی با نام «رسانه اربعین علقمه» با همکاری اصحاب رسانه و گرو‌ه‌های اخبار سواکوه فعالان مجازی از جمله برنامه‌های اجرایی در روز اربعین حسینی است.

رئیس هیئت مذهبی علقمه، گفت: حسینیه سیاری نیز به همراه گروه موسیقی عزاداری نوجوانان و بزرگسالان در روز اربعین به‌صورت پیاده‌روی به طول چهار کیلومتر با عنوان «حرم تا حرم» از حرم امامزاده ابوطالب(ع)، تا حرم امامزاده عبدالحق(ع) خواهیم داشت.

رئیس تشکل‌های مذهبی و قرآنی ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با اشاره به سایر برنامه‌های این هیئت در روز اربعین حسینی، بیان کرد: مسابقه پیامکی، پخش برنامه روایتگری و اجرای دلنوشته، شعر‌خوانی، برگزاری مسابقات عکاسی و کلیپ با موبایل و کلیشه‌نویسی مذهبی روی خودرو‌ها در روز اربعین به‌صورت ملی از دیگر برنامه‌های هیئت علقمه خواهد بود.

وی افزود: مسابقه نقاشی و خطاطی در موضوع ماه‌های محرم و صفر با حال هوای اربعین در رده‌های سنی ۵ تا ۴۰ سال در میان اعضای این هیئت نیز برگزار می‌شود.

انتهای پیام