به گزارش ایکنا به نقل از مرآة البحرین، این جوانان خواستار پایان تجاوز و محاصره، توقف نسلکشی، بازگشایی گذرگاهها و ورود کمکهای انسانی به نوار غزه شدند.
جوانان معترض بحرینی، عادیسازی و ادامه روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی همزمان با نسلکشی ساکنان نوار غزه را محکوم کردند.
طی چند روز گذشته، بحرین شاهد تظاهرات متعددی در حمایت از غزه و محکومیت گرسنگی و نسلکشی که رژیم صهیونیستی بر آن اعمال میکند، بوده است.
بحرینیها با رسیدن محاصره به اوج خود، با افزایش مرگ و میر کودکان و زنان به دلیل گرسنگی و فلج شدن بخش پزشکی به دلیل کمبود تجهیزات، همبستگی خود را با رنج مردم نوار غزه ابراز کردهاند.
رژیم بحرین با سرکوب و آزار و اذیت امنیتی با تظاهرات در همبستگی با آرمان فلسطین مقابله و از برگزاری بیشتر تجمعهای حمایتی از مقاومت فلسطین جلوگیری میکند. دیدهبان حقوق بشر پیش از این، علاوه بر جرمانگاری ابراز همبستگی آنلاین، بازداشتهایی را به دلیل تظاهرات خیابانی در حمایت از مردم فلسطین ثبت کرده است. این نشان دهنده رویکرد سیستماتیک مقامات بحرینی به اعتراضات ضد اسرائیلی است.
اختلاف بین بحرینیها و آل خلیفه از زمانی که مقامات تصمیم خود را برای عادیسازی روابط با اسرائیل در سپتامبر ۲۰۲۰، پس از آنچه در آن زمان به عنوان توافقنامههای ابراهیم شناخته میشد، اعلام کردند، عمیقتر شده است.
در همین حال، آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی(آنروا) اعلام کرد که «اسرائیل عمداً غیرنظامیان غزه، از جمله یک میلیون کودک را که بسیاری از آنها از سوء تغذیه رنج میبرند و در معرض خطر مرگ هستند، گرسنه نگه میدارد.»
آنروا افزود: «درهای گذرگاهها را باز کنید و محاصره غزه را پایان دهید تا بتوانیم به وظیفه انسانی خود عمل کنیم و به نیازمندان از جمله یک میلیون کودک، کمک برسانیم.»
صندوق کودکان سازمان ملل متحد(یونیسف) نیز علاوه بر مرگ ۶۲۰ نفر به دلیل گرسنگی، پذیرش روزانه ۱۱۲ کودک در بیمارستانهای غزه را به ثت رسانده است.
از سوی دیگر، مرکز رسانهای دولت فلسطین در نوار غزه تأیید کرد که ۶۵۰ هزار کودک (از جمعیت ۲.۴ میلیونی ساکن نوار غزه) به دلیل سوءتغذیه و گرسنگی با خطر مرگ مواجه هستند، در حالی که تقریباً ۶۰ هزار زن باردار به دلیل کمبود غذا و مراقبتهای بهداشتی لازم با خطر واقعی روبهرو هستند.
دفتر رسانهای دولت فلسطین در نوار غزه پیشتر در بیانیهای از جامعه بینالمللی، تمامی کشورهای جهان، سازمانهای بینالمللی و حقوق بشری و نهادهای سیاسی خواست تا با نظارت مستقیم و واقعی مسیرهای امن و دائمی برای انتقال غذا و دارو به نوار غزه را باز کنند و مانع هرگونه کارشکنی رژیم اشغالگر شوند.
انتهای پیام