صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۶۳۹۳
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹

استاندار البرز با تأکید بر ضرورت آغاز فوری ساخت ۴۵۶ مدرسه جدید در البرز، گفت: برای جبران کمبود فضای آموزشی و رسیدن به استانداردهای کشوری باید هر چه سریع‌تر عملیات اجرایی این پروژه‌ها آغاز شود.

به گزارش ایکنا از البرز، مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، روز شنبه، چهارم مرداد در نشست ویژه نهضت مدرسه‌سازی استان بر ضرورت آغاز فوری عملیات اجرایی ساخت ۴۵۶ مدرسه جدید در البرز تأکید کرد و گفت: برای رسیدن به نرم کشوری و ارتقای کیفیت فضای آموزشی، باید هر چه سریع‌تر ساخت این مدارس را آغاز کنیم.

وی با بیان اینکه کمبود فضای آموزشی یکی از چالش‌های اصلی استان است، افزود: علاوه بر استفاده بهینه از زمین‌های بزرگ، حتی اراضی کوچک نیز می‌توانند به فضاهای آموزشی تبدیل شوند؛ بنابراین از شهرداری‌ها انتظار داریم مشارکت ویژه‌ای در این نهضت داشته باشند، به‌خصوص در شهرستان‌های کرج و فردیس که با تمرکز بیشتر باید روند احداث مدارس تسریع شود.

استاندار البرز بیان کرد: یکی از موانع پیشروی ساخت مدارس، پیچیدگی فرآیندهای اداری است که باید تسهیل شود. سازمان نوسازی مدارس موظف است ضمن تهیه و ارائه نقشه‌های دقیق ساخت، این اطلاعات را در اختیار خیرین و دستگاه‌های متقاضی قرار داده و نظارت کامل و مستمری بر روند اجرای پروژه‌ها داشته باشد تا ضمن جلوگیری از هرگونه تأخیر، کیفیت ساخت و استانداردهای لازم رعایت شود.

عبداللهی با اشاره به اهمیت جذب مشارکت‌های مردمی در ساخت مدارس، خبر داد: به دستور رئیس‌جمهور سامانه‌ای ویژه طراحی و راه‌اندازی شده است که هدف آن تسهیل و تسریع جذب مشارکت‌های مردمی در این حوزه است. این سامانه زمینه را برای اجرایی شدن سیاست «یک خیر صد مدرسه، صد خیر یک مدرسه» فراهم می‌کند تا خیرین با انگیزه‌ای بیشتر و سازمان‌یافته به این نهضت بپیوندند.

این مسئول همچنین با تأکید بر لزوم حمایت شهرداری‌ها از پروژه‌های مدرسه‌سازی، گلفت: شهرداری‌ها باید تمام اراضی دارای کاربری آموزشی را به این منظور اختصاص دهند و همچنین مدیران دستگاه‌های خدمات‌رسان باید در تخصیص انشعابات و ارائه خدمات مربوطه تسریع کنند. در همین راستا، شهرداری‌ها موظفند در پروژه‌های بزرگ مسکونی که سرانه فضای آموزشی رعایت نشده باشد، نسبت به توقف ساخت و ساز اقدام کنند تا از توسعه غیرمتوازن شهری جلوگیری شود.

استاندار البرز با بیان اینکه نهضت مدرسه‌سازی بخشی از برنامه کلان توسعه استان است، افزود: طرح شاداب‌سازی مدارس نیز با همکاری شهرداری‌ها در دستور کار قرار دارد و فرمانداران شهرستان‌ها مسئولیت نظارت و پیگیری دقیق اجرای این طرح را برعهده دارند تا کیفیت فضای مدارس علاوه بر افزایش کمیت، بهبود چشمگیری پیدا کند.

انتهای پیام