فرهادی ادامه داد: این پویش با هدف ترویج خلاقانه فرهنگ اربعینی، ثبت روایتهای مردمی، گرامیداشت آیینهای بومی اربعین و شناسایی ظرفیتهای نوآورانه در این حوزه، در آستانه اربعین حسینی آغاز به کار کرده است و تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت.
وی در مورد مسئولیت برگزاری هر بخش گفت: مسئول برگزاری «روایتگری اربعینی» با واحد خوزستان، «آیینهای اربعینی» با واحد لرستان، «پادکست اربعینی» با واحد خراسان رضوی، «شعر اربعینی» با واحد زنجان، «دلنوشتههای اربعینی» با واحد همدان، «تجربهها و خاطرات اربعینی» با واحد گلستان، «نقاشی» (ویژه کودک و بزرگسال) با واحد یزد، «خوشنویسی» با واحد مازندران، «عکس» با واحد اصفهان، «فیلم و کلیپ» با واحد آذربایجان شرقی و «طرح گرافیکی» با واحد فارس است.
فرهادی ادامه داد: ایدههای علمی و فناورانه در خدمت فرهنگ اربعین، توسط واحد کرمانشاه و ایدهها و نوآوریهای مدیریتی و اجرایی مرتبط با پویش توسط واحد صنعتی شریف برگزار خواهد شد. همچنین در بخش تولید محتوای آموزشی اربعین معاونت فرهنگی واحد گلستان و خواجه نصیر پویش را همراهی میکنند.
وبی در پایان خاطرنشان کرد: امسال نیز همچون سال گذشته سایت «سوغات اربعین» پلتفرم اصلی نمایش آثار، مقالات و محتواهای آموزشی اربعین خواهد بود و علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به پایگاه اینترنتی https://arbaeen.jdsharif.ac.ir/ و با شماره تماس 67641716 تماس برقرار کنند.
انتهای پیام