وی افزود: قرآن کریم میفرماید «وَاسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ وَإِنَّهَا لَكَبِيرَةٌ إِلَّا عَلَى الْخَاشِعِينَ از صبر و نماز [برای حل مشکلات خود و پاک ماندن از آلودگی ها و رسیدن به رحمت حق] کمک بخواهید و بی تردید این کار جز بر کسانی که در برابر حق قلبی فروتن دارند دشوار و گران است. » (بقره / آیه 45) لذا اقامه و ادای نماز به گفته قرآن کار سختی است، در این راه باید خوب سرمايهگذاری کرد و مخاطب را شناسایی کرد.
زرهانی با اشاره به نظرسنجی که در بین دانشآموزان صورت گرفت، ابراز کرد: بیشتر دانشآموزان چه آنهایی که اهل نماز هستند و چه کسانی که اقامه نمیکنند فلسفه نماز را نمیدانند، دلیل دیگر برای اقامه نکردن نماز از سوی آنها تنبلی عنوان شد نه اینکه اعتقاد به آن نداشته باشند، از این رو باید معرفت افزایی کرد.
وی با اشاره به اینکه امسال سال نمازی با عنوان «مادران معماران فرهنگ نماز» معرفی شده است، ابراز کرد: تشکیل شورای اقامه نماز در بخشها و شهرهای مختلف از ابتکارات همدان بوده است که با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب به حلقههای میانی صورت گرفته است.
زرهانی با تأکید بر اینکه حلقه اصلی تمدن اسلامی مسجد است، بیان کرد: اگر نقش مسجد کمرنگ شود خیلی از مسائل از بین میروند اما اگر مسجد احیا شود بسیاری از موارد احیا میشود.
انتهای پیام