وی افزود: اگر مخاطبان این اجلاس تنها افراد نمازگزار باشند، ممکن است ثمره گفتمان سازی داشته باشد اما ثمره عملی ندارد، یعنی اینکه اجلاس منجر به نتیجه عملی و اقامه نماز در جامعه شود، نیست، لذا لازم است برنامه ریزی شود این اجلاسیه با فضای جدید و مخاطبان جدیدی برگزار شود.
شعبانی با اشاره به مسئله نماز در ایام و مسیر اربعین گفت: در مسئله نماز در ایام اربعین به دلیل اینکه تداخلی پیش نیاید به نظر میرسد اگر این مسئله به ستاد عتبات سپرده شود کار بهتر پیش میرود چراکه در موکبهای استان اقامه نماز صورت میگیرد و مدیریت موکبها با ستاد اربعین است و مسئله نماز را هم خود ستاد اربعین و ستادعتبات عالیات به دست بگیرد بهتر است.
وی اشاره کرد: اقامه نماز جماعت در موکبها و مساجد همدان انجام میشود؛ اما اقامه نماز در کشور عراق و در مسیر نجف تا کربلا بیشتر با چالش روبروست، اگر ستاد اقامه نماز به طور مستقیم وارد شود با ستاد عتبات دچار مشکل میشود. در این زمینه ستاد اقامه نماز میتواند پیشنهادات خود را به ستاد عتبات ارائه دهد چراکه ورود مستقیم موجب ایجاد چالش و تداخل میشود.
نماینده ولی فقیه در همدان اشاره کرد: طرح شورای نماز در بخشها و روستاها طرح بسیار خوبی است، در همدان 1070 روستا داریم که ۹۰۰ روستا با جمعیت قابل توجه است اما در حال حاضر تنها ۳۰۰ روستای استان امام جماعت دارند، طرح برگزاری شورای اقامه نماز در روستاها میتواند کمک کننده باشد تبلیعات اسلامی، کانونهای مساجد و فرمانداران اگر در این طرح وارد شوند، اغلب روستاها مسئله نماز جماعت اجرا میشود.
انتهای پیام