صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۶۵۵۹
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم بر لزوم راه‌اندازی بازارچه‌های محصولات کشاورزی با هدف معرفی توانمندی‌های استان تأکید کرد و گفت: معاونت اقتصادی استانداری قم آمادگی کامل برای همکاری با سازمان تعاونی روستایی و تشکل‌های کشاورزی جهت تحقق این هدف را دارد.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی استانداری قم، عباس شیرمحمدی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در دیدار با سعید عظیمی رئیس سازمان تعاونی روستایی، اتحادیه‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی کشاورزی استان قم، که امروز، پنجم مردادماه در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، با تشریح موقعیت ویژه استان قم گفت: قم در شاهراه و نقطه اتصال ۱۷ استان کشور قرار دارد که این ویژگی ژئوپلیتیک، مزیت رقابتی بزرگی برای توسعه بازار‌های کشاورزی استان ایجاد کرده است.

وی اظهار کرد: در استان قم حدود ۱۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد و سالانه بیش از ۹۰۰ هزار تن محصول کشاورزی در این استان تولید می‌شود که بخشی از آن می‌تواند به استان‌های همجوار و حتی بازار‌های صادراتی عرضه شود.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با اشاره به زائرپذیر بودن استان، بیان کرد: وجود میلیون‌ها زائر در طول سال، فرصتی بی‌نظیر برای عرضه مستقیم محصولات کشاورزی به مصرف‌کنندگان فراهم کرده و ضرورت هماهنگی بین تشکل‌های تولیدی و عرضه‌کننده را دوچندان کرده است.

وی بر لزوم راه‌اندازی بازارچه‌های محصولات کشاورزی با هدف معرفی توانمندی‌های استان تأکید کرد و گفت: معاونت اقتصادی استانداری قم آمادگی کامل برای همکاری با سازمان تعاونی روستایی و تشکل‌های کشاورزی جهت تحقق این هدف را دارد.

در این نشست، سعید عظیمی، رئیس سازمان تعاونی روستایی استان قم با اشاره به جایگاه مهم این سازمان در ساماندهی و مدیریت بازار محصولات کشاورزی، بیان کرد: نقش‌آفرینی هدفمند و منسجم در بازار کشاورزی، نیازمند هماهنگی میان بخش‌های دولتی و خصوصی است تا بتواند منجر به پایداری زنجیره تأمین و توزیع در سطح کشور شود.

وی افزود: تقویت تعامل با تشکل‌ها و اتحادیه‌های کشاورزی، از مهم‌ترین راهبرد‌های ما در دوره جدید مدیریتی است و قم با ظرفیت‌های ویژه‌ای که دارد، می‌تواند به عنوان پایلوت همکاری‌های نوین در این عرصه انتخاب شود.

انتهای پیام