صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۶۵۹۹
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: ۸ مورد مرگ ناشی از غرق‌شدگی در سال گذشته و ۴ مورد غرق‌شدگی از ابتدای سال جاری در استان قم داشتیم و با توجه به شرایط اقلیمی خشک و کم‌آبی استان قم، هیچ‌گاه انتظار چنین ارقامی را نداشتیم.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی استان قم، سیامک محبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم به مناسبت هفته پیشگیری از غرق شدگی بیان کرد: غرق‌شدگی یکی از علل مهم مرگ و میر و آسیب‌های جدی در سطح جهان است و اقدامات یکپارچه و میان‌بخشی در همه سطوح باید نهادینه شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه متاسفانه بیشتر موارد غرق شدگی در استان مربوط به استخر‌های کشاورزی، ویلا‌ها و سد‌های کبار و سنجگان است، گفت: ۸ مورد مرگ ناشی از غرق‌شدگی در سال گذشته و ۴ مورد غرق‌شدگی از ابتدای سال جاری در استان قم داشتیم و با توجه به شرایط اقلیمی خشک و کم‌آبی استان قم، هیچ‌گاه انتظار چنین ارقامی را نداشتیم.

محبی افزود: شناسایی نقاط پرخطر برای اقدامات یکپارچه توسط همه ارگان‌ها و نهاد‌های درگیر، تجهیز و به‌روز‌رسانی امکانات نجات، نصب علائم هشدار و اطلاع‌رسانی در حاشیه رودخانه‌ها و استخر‌های عمومی و تأمین نجات‌غریق‌های آموزش‌دیده، مشارکت مالکین استخر‌های کشاورزی دوره‌های آموزشی در مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی برای افزایش مهارت‌های نجات غریق و احیای قلبی و ریوی و ایجاد کمپین‌های آگاه‌سازی در فضای مجازی می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از غرق شدگی داشته باشد.

وی در پایان اظهار کرد: امید است تا با همکاری مشترک همه شهروندان و مسؤولان استان و تداوم برنامه‌های آموزشی و نظارتی، تلفات جانی و مالی ناشی از غرق‌شدگی به حداقل برسد.

انتهای پیام