وی با تاکید بر لزوم ساخت مسجد در برخی از مناطق حاشیه ای شهر، افزود: متاسفانه مسئولان آن طور که باید و شاید به موضوع مساجد به عنوان مهمترین سنگر برنامههای فرهنگی و اجتماعی توجه نمیکنند، در همه امورات استان مباحث اشتغال و موارد توسعه اقتصادی مطرح و مورد توجه است اما مساجد مغفول ماندهاند.
وی با بیان اینکه باید به مشکلات مساجد بین راهی استان نیز توجه شود، یادآورشد: میراث فرهنگی و سازمان اوقاف و امور خیریه و دیگر نهاد ها باید به رفع مشکلات مساجد بین راهی که سالانه پذیرای مسافران داخلی و خارجی هستند اقدام کنند.
وی تصریح کرد: خراسانشمالی در سطح استان دارای یک هزار و ۲۰۰ مسجد و ۱۴۵ مسجد هم برای اهل سنت دارد که حدود ۹۰۰ باب از این مساجد فاقد امام جماعت هستند.
وی با بیان اینکه موضوع امام جماعت مشکلی اصلی و اساسی در مساجد استان است، ادامه داد: در برخی از این مساجد برپایی سه وعده نماز صبح، ظهر و عصر و مغرب و عشا انجام شده و در برخی هم فقط نماز ظهر و عصر برگزار میشود که در تعدادی از مساجد این مهم با حضور امام جماعت بوده و در بیشتر موارد نیز مردم خود این موضوع را مدیریت میکنند.
وی با اشاره به لزوم توجه بیش از پیش به فعالیت در سطح مساجد، افزود: مسجد استان دارای پایگاه مقاومت بسیج، کانونهای فرهنگی و هنری و مراکز نیکوکاری و صندوق های خیریه هستند این موارد در مناسبتهای مختلف چراغ فعالیتهای فرهنگی، مذهبی مساجد را روشن نگه میدارند.
انتهای پیام