صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۶۶۹۰
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۷

مسئول دبیرخانه حفظ تخصصی استان خوزستان از برگزاری مرحله دوم بیستمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم استان خبر داد.

حجت‌الاسلام الیاس محمدی، مسئول دبیرخانه حفظ تخصصی اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان با اشاره به آغاز آزمون‌های مرحله دوم(شفاهی) ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در استان گفت: این آزمون شنبه 4 مرداد در دزفول و یکشنبه 5 مرداد در شوش ویژه خواهران برگزار شد. 

وی گفت: همچنین ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم پنج شنبه 9 مرداد در خرمشهر ویژه خواهران در اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار خواهد شد. 

محمدی افزود: جمعه 10 مرداد نیز این آزمون ویژه تمامی برادران قبول شده در مرحله اول در اهواز برگزار می‌شود. محل برگزاری این آزمون در دفتر امام جمعه اهواز خواهد بود. آزمون خواهران حوزه امتحانی اهواز نیز در همین محل برگزار می‌شود.

مسئول دبیرخانه حفظ تخصصی استان خوزستان گفت: شروع آزمون، ساعت ۸ خواهد بود.

وی در پایان گفت: از تعداد ۴۳۴ نفر شرکت کننده در مرحله اول آزمون تخصصی حفظ، تعداد ۲۳۷ نفر قبول شده و به مرحله دوم که آزمون تخصصی شفاهی است، راه یافتند. 

انتهای پیام