صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۷۱۷۰
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵

آیین معرفی و رونمایی از 2 عنوان کتاب‌ با حضور جمعی از مسئولان شهرستان بروجن، اهالی فرهنگ و ادب و علاقه‌مندان به کتاب در فرهنگسرای این شهر برگزار شد.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، احمد مردانی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان بروجن در این آیین گفت: «توصیف شهر بروجن از زبان شعرای بروجنی» و «گردشگاه‌ها و جاذبه‌های گردشگری شهرستان بروجن» نام 2 عنوان کتابی است که به کوشش و پژوهش عبدالله خدامی بروجنی به رشته تحریر درآمده است.
 
وی با اشاره به اینکه انتشارات ساحل امید، این 2 اثر مکتوب را چاپ و روانه بازار نشر کرده است، افزود: اشعار کتاب توصیف شهر بروجن از زبان شعرای بروجنی در 148 صفحه، گردآوری شده است و از نگاه شاعران دوره‌های مختلف تاریخی به توصیف شهر بروجن می‌پردازد که از جنبه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی قابل توجه است.
 
مردانی یادآور شد: کتاب گردشگاه‌ها و جاذبه‌های گردشگری شهرستان بروجن هم که به صورت مصور و در 128 صفحه به زیور طبع آراسته شده است، تاریخچه و جغرافیای اماکن تاریخی و طبیعی این شهرستان را توصیف می‌کند.
 
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان بروجن با بیان اینکه این 2 عنوان کتاب در سال 1403 به چاپ رسیده است، افزود: در آیین رونمایی از این کتاب‌ها، علاوه بر سخنرانی تعدادی از اهالی فرهنگ و ادب شهرستان بروجن پیرامون محتوای کتاب‌های به چاپ رسیده، تعدادی از شاعران استان هم به شعرخوانی پرداختند.
 
گفتنی است، عبدالله خدامی بروجنی نویسنده 2 کتاب «توصیف شهر بروجن از زبان شعرای بروجنی» و «گردشگاه‌ها و جاذبه‌های گردشگری شهرستان بروجن» متولد 1319 است و در زمینه شعر و ادبیات فعالیت دارد.
انتهای پیام