صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۷۶۷۳
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶

مدیرکل حج و زیارت استان قزوین از پخت روزانه ۲۰ هزار پُرس غذا توسط آشپزهای اعزامی از قزوین در آشپزخانه مرکزی الغدیر نجف خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حج و زیارت استان قزوین، بشیر سلیمی، مدیرکل حج و زیارت استان قزوین اظهار کرد: با شروع اعزام‌های پیاده‌روی اربعین، روزانه  ۸۰۰۰ تا ۲۰ هزار پُرس غذا توسط آشپزهای اعزامی از قزوین در آشپزخانه مرکزی الغدیر نجف پخت می‌شود.

وی افزود: پخت و توزیع غذا تا زمان استقرار کامل موکب‌های اربعین ادامه خواهد داشت، لازم به ذکر است که بگوییم خادمین موکب قمربنی‌هاشم تهران نیز جهت بسته‌بندی غذاها به کمک این آشپزخانه آمدند.

آغاز اعزام‌های عمره مفرده

سلیمی در بخش دیگری از سخنانش به اعزام کاروان عمره مفرده اشاره و خاطرنشان کرد: با شروع اعزام‌های کاروان‌های عمره مفرده ۱۴۰۴، دو کاروان به استان قزوین تخصیص داده شده است.  

وی ادامه داد: متقاضیانی که دارای کارت تشرف عمره مفرده از اولویت ۱ تا ۶۰۰ هستند می‌توانند جهت ثبت‌نام از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه یازدهم مرداد به آدرس اینترنتی my.haj.ir و یا دفاتر خدمات زیارتی استان مراجعه کنند. 

مدیرکل حج و زیارت استان قزوین تصریح کرد: اولین اعزام هفتم شهریور با قیمت ۶۵۲.۱۷۴.۰۰۰ ریال مربوط به دفتر زیارتی کوثر رامند واقع در قزوین بلوار آزادگان به تعداد ۱۳۵ نفر و دومین اعزام ۲۹ شهریور با قیمت ۶۵۷.۶۰۶.۰۰۰ ریال مربوط به دفتر زیارتی زرین عنقا واقع در قزوین خیابان آیت‌الله طالقانی به تعداد ۹۰ نفر است.

انتهای پیام