صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۸۳۹۰
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹

نمایش «لبیک» (روایت مقاومت زنان در مبارزه‌ای به وسعت تاریخ) در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بابلسر به روی صحنه رفت.

به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندران، نمایش «لبیک» به همت شورای راهبری و هماهنگی امور بانوان اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بابلسر، عصر گذشته، 13 مردادماه در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان به روی صحنه رفت.

رقیه مرادی، کارشناس بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندران در جریان این رویداد اظهار کرد: نمایش «لبیک» (روایت مقاومت زنان در مبارزه‌ای به وسعت تاریخ)  به موضوع مقاومت انسان‌ها در برابر بحران‌های فردی و جمعی می‌پردازد و روایت‌گر داستان دختران دانشجویی است که در یک موقعیت بحرانی، همچون جنگ یا چالش‌های اجتماعی بزرگ قرار گرفته‌اند و در رویارویی با این شرایط به دنبال یافتن راه‌حل هستند.

وی با اشاره به اهداف چندگانه این نمایش تصریح کرد: اهداف «لبیک» را می‌توان در سه بُعد اصلی تقسیم کرد؛ نخست، بعد آموزشی در زمینه آشنایی مخاطبان با شیوه‌های مواجهه با بحران، دوم جنبه احساسی مبتنی بر ایجاد همدردی با شخصیت‌ها و تقویت حس همبستگی، و سوم، بعد اجتماعی آن که با هدف ترغیب مخاطبان به مقاومت و امیدآفرینی در شرایط دشوار پیگیری می‌شود.

مرادی افزود: این نمایش نه‌تنها جنبه سرگرمی دارد، بلکه مخاطب را به تفکر درباره مفهوم مقاومت در زندگی واقعی سوق می‌دهد و امیدواریم با اجرای آن بتوانیم حس همدلی و قدرت روحی را در جامعه تقویت کنیم.

انتهای پیام