صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۹۱۷۳
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱

معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: طرح‌ها و دستورالعمل‌های جدیدی از جمله معرفی و انتخاب روستاهای قرآنی کشور در دست بررسی است که در آینده به جزئیات آن‌ها اشاره خواهد شد. حدود ۷ تا ۸ سال پیش نیز روستای بیلند به‌عنوان روستای قرآنی برتر در سطح کشور معرفی شد.

حمید صمدی، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: می‌دانم که روزهای پرکار و مشغله‌ای را سپری می‌کنید و به خاطر تمامی زحمات شما خدا قوت ویژه‌ای عرض می‌کنم. خاطرات خوبی از همکاری با خبرنگاران قرآنی خراسان رضوی دارم و جلسات متعددی با مدیر خبرگزاری‌ ایکنا برگزار کردیم که در نمایشگاه‌های بین‌المللی قرآن به ما در شناخت ظرفیت‌های قرآنی مشهد و خراسان رضوی یاری رسانده‌اند.
 
وی با بیان اینکه ما به‌عنوان قطب قرآنی کشور با بهره‌گیری از شخصیت‌ها، چهره‌ها و نخبگان بین‌المللی به دنبال استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود هستیم، اظهار کرد: با توجه به تعدد دستگاه‌های فرهنگی و قرآنی راهکار دوستانه‌ای پیدا کرده‌ و به همین دلیل شورای هم‌افزایی فعالیت‌های قرآنی استان را به‌مدت دو سال است که تشکیل داده‌ایم و با برگزاری 32 جلسه موفق، نمایندگان تمامی دستگاه‌های قرآنی و بخش‌های مردمی از جمله جامعه قاریان و اتحادیه قرآن و عترت  در این شورا حضور دارند.
 
معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: ظرفیت‌هایی شاید به گونه‌ای فراموش شده، وجود داشته که در این جلسات توانستیم به آن‌ها برسیم. آمارها نشان می‌دهد که تعداد جلسات قرآنی در استان به بیش از 3000 رسیه است و به زودی پس از مصوبات طرح توسعه و تقویت جلسات قرآنی، آمار دقیق‌تری از این جلسات منتشر خواهد شد. از سال گذشته تاکنون، توفیق در برگزاری مجمع جلسات قرآن در 16 شهرستان را داشته‌ایم.
 
صمدی درخصوص اینکه در تمامی شهرستان‌ها، فرمانداران، اساتید و مدیران جلسات قرآن حضور می‌یابند و از نخبگان و چهره‌های قرآنی نیز تکریم می‌کنند، گفت: همچنین، طرح‌ها و دستورالعمل‌های جدیدی از جمله معرفی و انتخاب روستاهای قرآنی کشور در دست بررسی است که در آینده به جزئیات آن‌ها اشاره خواهد شد. حدود ۷ تا ۸ سال پیش، روستای بیلند به‌عنوان روستای قرآنی برتر در سطح کشور معرفی شد و دو هفته گذشته نیز در مراسم ویژه محفل قرآنی این روستا حضور داشتیم و امید داریم که از ظرفیت‌های روستاهای قرآنی به خوبی بهره‌برداری کنیم.
 
سپس حسین مسگرانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: به اهالی خوب رسانه تبریک و خداقوت می‌گوییم و با توجه به نزدیک شدن به اربعین حسینی، این ایام را به همه عزیزان تسلیت عرض می‌کنم. در این ایام، خوشحالم که پس از چند سال فرصتی دوباره برای دیدار با چهره‌های خوب، شاداب و جوان در این مجموعه رسانه‌ای استان فراهم شده است.
انتهای پیام