صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۹۸۴۲
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۹

مدیر کل انتقال خون گلستان گفت: به مناسبت اربعین حسینی، پایگاه‌های انتقال خون گرگان، گنبدکاووس و تیم سیار روستای یساقی فردا و جمعه پذیرای اهداکنندگان خون خواهند بود.

به گزارش ایکنا از گلستان، به نقل از روابط عمومی اداره کل انتقال خون گلستان فاطمه محمدی، مدیر کل انتقال خون استان گلستان گفت: به مناسبت اربعین حسینی مردم نوعدوست استان می‌توانند با الهام از بخشندگی و ایثار مکتب حسینی خون خود را به بیماران نیازمند اهدا کنند.

وی افزود: مردم نیکوکار استان می‌توانند فردا پنجشنبه ۲۲ مرداد با مراجعه به پایگاه‌های انتقال خون در گرگان و گنبد کاووس و همچنین تیم سیار خونگیری در روستای یساقی، در این امر خیر شرکت کنند.

 مدیر کل انتقال خون گلستان گفت: پایگاه انتقال خون شهرستان گرگان پنجشنبه از ۸:۳۰ تا ۱۸:۳۰ و جمعه از ۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ در خیابان ۵ آذر گرگان، روبروی بیمارستان ۵ آذر فعال است و پایگاه انتقال خون شهرستان گنبدکاووس پنجشنبه از ۷:۳۰ تا ۱۸:۳۰ در خیابان ۱۷ شهریور شرقی باز است.

وی افزود: تیم سیار خونگیری در روستای یساقی از ۱۸:۳۰ تا ۲۳:۰۰ در پایگاه بسیج مسجد آیت‌الله روشنی پذیرای اهداکنندگان است.

محمدی گفت: به همراه داشتن کارت ملی ضروریست و شهروندان در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره ۳۲۳۵۱۱۲٠ تماس بگیرند

انتهای پیام