صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۰۰۳۸
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۶

دوره دو روزه کارگاه توانمندسازی و اردویی ویژه ۵۰ نفر از راه‌یافتگان استان لرستان به مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز طی روزهای ۲۳ و ۲۴ مردادماه با حضور اساتید برجسته استانی و ملی برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان، در فضایی سرشار از معنویت، همدلی و انگیزه، دوره دو روزه کارگاه توانمندسازی و اردویی ویژه ۵۰ نفر از راه‌یافتگان استان لرستان به مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز با حضور اساتید برجسته استانی و ملی برگزار شد. این برنامه که با هدف ارتقای سطح علمی، مهارتی و هنری شرکت‌کنندگان طراحی گردیده بود، فرصت بی‌نظیری را برای تبادل تجربه، تقویت مهارت‌های تلاوت، حفظ و مفاهیم، و افزایش اعتمادبه‌نفس دانش‌آموزان فراهم ساخت. 

سیدعیسی سهرابی، مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان، با حضور در محل برگزاری این رویداد اظهار کرد: سرمایه‌گذاری بر توانمندی‌های قرآنی دانش‌آموزان، سرمایه‌گذاری بر فرهنگ و هویت جامعه است و این کارگاه‌ها مسیر شکوفایی استعدادهای دینی را هموار می‌کند.

همچنین احسان پیرداده‌بیرانوند، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان، گفت: این اردوی توانمندسازی، یک تمرین بزرگ پیش از صحنه مسابقات ملی است که با ایجاد فضای تمرین عملی و کارگاهی، کیفیت اجرای شرکت‌کنندگان را به اوج می‌رساند.»

گفتنی است، مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز به صورت غیرحضوری، در روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت‌ماه در خرم‌آباد برگزار خواهد شد و آثار شرکت‌کنندگان با حضور ناظر وزارتی ضبط و ارزیابی می‌شود.

دوره دو روزه کارگاه توانمندسازی و اردویی ویژه ۵۰ نفر از راه‌یافتگان استان لرستان به مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه، ۲۳ و ۲۴ مردادماه با حضور اساتید برجسته استانی و ملی برگزار شد.

انتهای پیام