صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۰۱۳۷
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
معاون توانبخشی بهزیستی استان کردستان بیان کرد:

فرزانه بهرامی، از آغاز ثبت‌نام افراد دارای معلولیت در آزمون استخدامی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران خبر داد و بر ضرورت تسهیل شرایط اشتغال پایدار برای این قشر تأکید کرد.

فرزانه بهرامی، معاون توانبخشی بهزیستی استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: در راستای اجرای ماده ۱۵ قانون حمایت از حقوق معلولان، که به اختصاص حداقل ۳ درصد از سهمیه‌های استخدامی دستگاه‌های اجرایی به افراد دارای معلولیت تأکید دارد، آزمون استخدامی بانک مرکزی فرصت مناسبی برای اشتغال این افراد فراهم کرده است.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع اشتغال پایدار و جلوگیری از تضییع حقوق قانونی افراد دارای معلولیت، از تمامی افراد واجد شرایط دعوت می‌شود تا در مهلت مقرر نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

معاون توانبخشی بهزیستی استان کردستان بیان کرد: متقاضیان می‌توانند از روز سه‌شنبه، ۲۱ مردادماه، تا روز پنجشنبه، ۳۰ مردادماه، با مراجعه به سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org برای شرکت در این آزمون ثبت‌نام کنند.

وی در پایان تأکید کرد که بهزیستی استان تمام تلاش خود را برای اطلاع‌رسانی و مساعدت به این عزیزان به کار خواهد گرفت تا امکان حضور آن‌ها در این آزمون فراهم شود.

انتهای پیام