صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۰۲۸۳
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳

معاون اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی از صدور مجوز برای ۵۰۰ هیئت مذهبی غیر مشهدی از ابتدای ماه محرم تاکنون، به‌منظور برگزاری مراسم عزاداری در حرم مطهر رضوی، خبر داد.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از آستان‌نیوز، امین بهنام، معاون اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی، اظهار کرد: از ابتدای ماه محرم تاکنون، ۵۰۰ هیئت مذهبی غیر مشهدی برای برگزاری مراسم عزاداری در حرم مطهر رضوی مجوز دریافت کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود تا پایان ماه صفر، شمار مجوزهای صادرشده برای هیئت‌های مذهبی غیرمشهدی به حدود 2000 مورد برسد؛ زیرا معمولاً از روز اربعین به بعد، به‌ویژه در روزهای پایانی ماه صفر، تعداد هیئت‌ها و مواکب با رشد چشمگیری، همراه است.

وی با بیان اینکه در این ایام، موکب‌های متعددی نیز برای پذیرایی و استقبال از زائران راه‌اندازی می‌شوند، ادامه داد: در این ایام همچنین ایستگاه‌های استقبال و پذیرایی از زائران در  اطراف حرم مطهر رضوی فعال خواهند شد و به اوج خدمت‌رسانی، خواهند رسید.

انتهای پیام