صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۰۵۲۴
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹

نخستین اتاق فکر استراتژیک اقتصاد فارس با حضور مدیران ارشد دولتی، صاحبان صنایع، فعالان معدنی و تجاری پیشروی استان تشکیل شد

به گزارش ایکنا از فارس، نخستین اتاق فکر استراتژیک اقتصاد فارس با حضور مدیران ارشد دولتی، صاحبان صنایع، فعالان معدنی و تجاری پیشروی استان امروز دوشنبه، 27 مرداد در اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت فارس تشکیل شد.

این اتاق فکر با هدف هم‌اندیشی، رفع موانع تولید، تسهیل فضای کسب‌وکار و طراحی نقشه‌راه توسعه اقتصادی استان آغاز به کار کرده و قرار است با برگزاری جلسات مستمر، به بازوی اجرایی قدرتمندی برای توسعه پایدار و رونق تولید در فارس تبدیل شود.

کریم مجرب، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت(صمت) فارس در مراسم تشکیل این اتاق فکر، با تأکید بر اینکه تحول آغاز شده است، گفت: تشکیل و استمرار اتاق فکر نقطه عطفی در همگرایی دولت و بخش خصوصی است و می‌تواند فارس را به قطب صنعتی و تجاری جنوب کشور تبدیل کند.

وی برخی از مهم‌ترین دستاوردهای پیش‌بینی‌شده برای این اتاق فکر را برشمرد و افزود: ارائه راهکارهای علمی و عملی برای جذب سرمایه‌گذاری، تصویب بسته‌های حمایتی ویژه برای واحدهای تولیدی و معدنی و تقویت همکاری سه‌جانبه میان دولت، بخش خصوصی و تشکل‌های صنعتی، معدنی و تجاری از جمله دستاوردهای این اتاق فکر هستند.

مجرب تصریح کرد: بر اساس اهداف تعیین‌شده، با اجرایی‌شدن تصمیمات این اتاق فکر، افزایش سهم فارس در اقتصاد ملی و دستیابی به جایگاه نخست اقتصادی در جنوب کشور دور از انتظار نخواهد بود.

انتهای پیام