صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۰۶۳۷
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۸

مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه کردستان، بر ضرورت و اهمیت همکاری‌های متقابل در حوزه‌های زیرساختی، پژوهشی، آموزشی و فناورانه با جهاددانشگاهی استان تأکید کرد.

به گزارش ایکنا از کردستان، آزاد حکمت، مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه کردستان امروز، ۲۷ مرداد در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی استان با ابراز رضایت از همکاری‌های گذشته با جهاددانشگاهی، این نهاد را بازویی علمی، تخصصی و کارآمد برای پشتیبانی از توسعه زیرساختی استان دانست و گفت: تجربه همکاری با جهاددانشگاهی را داریم و از خدمات علمی، تخصصی و عملیاتی این نهاد رضایت کامل داریم و تمایل ما بر این است که این همکاری‌ها در سطوح گسترده‌تر و در حوزه‌های جدید ادامه یابد. 

وی با اشاره به تحولات زیرساختی در بخش ارتباطات استان کردستان افزود: زیرساخت‌های مخابراتی استان به‌سرعت در حال حرکت به سوی تکنولوژی‌های نوین است، به زودی شاهد جمع‌آوری کابل‌های مسی در سطح شهر سنندج خواهیم بود و این شهر به‌صورت کامل به فیبر نوری مجهز خواهد شد.

محمد عادل رضایی، رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان نیز در ادامه، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این نهاد در سال گذشته، اظهار کرد: جهاددانشگاهی در استان کردستان چهار محور اصلی فعالیت خود را تعریف کرده است؛ پژوهش و فناوری، آموزش‌های تخصصی و مهارت‌محور، فرهنگ و رسانه، و توسعه کارآفرینی. این محورها بستری برای ایجاد ارتباط مؤثر میان علم، مهارت و اشتغال فراهم کرده‌اند.

وی افزود: در حوزه پژوهش، تمرکز ما بر اجرای پروژه‌های سفارشی از سوی دستگاه‌های اجرایی استان بوده است، این طرح‌ها در زمینه‌های مختلف فنی طراحی و اجرا شده‌اند که برخی از آن‌ها اکنون وارد فاز بهره‌برداری یا تجاری‌سازی شده‌اند.

رضایی با تأکید بر جایگاه ملی جهاددانشگاهی در حوزه فناوری‌های نوین، به‌ویژه در بخش مخابرات بیان کرد: جهاددانشگاهی در سطح کشور در حوزه تکنولوژی‌های نوین مخابراتی فعالیت‌های مهمی انجام داده است و ما در استان کردستان نیز آمادگی داریم از این دانش و تجربه برای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی و ارتباطی استفاده کنیم.

رئیس جهاددانشگاهی کردستان با اشاره به نقش این نهاد در کمک به حل مسائل منطقه‌ای، افزود: امروز جهاددانشگاهی در میدان علم، فناوری، اشتغال و فرهنگ معنا پیدا می‌کند و ما آماده‌ایم در کنار تمام نهادهای اجرایی، علمی، فرهنگی و اجتماعی استان، برای آبادانی، امیدآفرینی و رفع نیازهای مردم استان گام برداریم.

وی همچنین به آمادگی جهاددانشگاهی برای اجرای پروژه‌های مشترک با مخابرات و دیگر نهادهای حوزه ارتباطات اشاره و گفت: با توجه به توان علمی، تخصصی و پژوهشی موجود در جهاددانشگاهی، می‌توانیم در پروژه‌هایی مانند توسعه فیبر نوری، آموزش نیروی انسانی تخصصی، بومی‌سازی دانش فنی و ارتقاء بهره‌وری در حوزه مخابرات، نقش فعال داشته باشیم.

یادآور می‌شود؛ در پایان دو طرف بر ادامه جلسات مشترک، بررسی زمینه‌های همکاری‌های کاربردی و تعریف پروژه‌های مشترک در حوزه‌های فناورانه، پژوهشی و مهارتی تاکید کردند. همکاری میان جهاددانشگاهی کردستان و اداره‌کل مخابرات استان می‌تواند الگویی موفق از تعامل میان بخش‌های علمی و اجرایی برای توسعه متوازن و پایدار در سطح استان باشد.

انتهای پیام